I´m back!!!

Hej på er alla ni som saknat mig och alla ni som inte saknat mig

Nu är hösten här och då ska här bloggas, nu när mörkret och löven faller i takt så då ska jag även öka takten på mitt bloggande. Ja för alla er som inte vet, så har jag fått ett nytt jobb, ordermottagare på Nordic eller svenska försäljningen som det igentligen heter, åhh ni fattar inte vad bra jag trivs bara efter 3 dagar. Tyst och lugnt och andra roligare arbetsuppgifter som passar mig toppen. Ok jag kanske inte är den tysta men jag är iallafall ingen stor taltrast. Jag känner mig faktiskt duktig för en gång skull+ att jag får hjälpa dom andra med arbetsuppgifter, allt är sååå jäla TOPPEN. Detta kommer nog att göra mig gott, har gått upp på heltid, jobbar FM på Nordic och EM på mitt gamla jobb men detta gällar bara fram till 19 oktober. Och då har jag i ett vagt ögonblick lovat att bjuda på inkilningstårta och då en smörgåstårta och det är en massa karlar som jobbar där också så ni kan tänka er vilken gigantisk tårta jag ska baka.

Ja ni nog om det, över till mina barn Ludde har varit sjuk i Sön-Tis över 40 grader och nu Tuva som ligger och sover i soffan också hon med 40 grader så idag var hon hos mor och far men hon vill vara hemma så jag ska jobba imorgon FM sen ska jag åka hem till henne och pyssla hand om min sjukling.

Idag när Ludde och David var ute och cyklade så sladdade Ludde hål på sitt däck, (cykeln inköpt i Maj) HAH vad kul. Fatta hans cykelkonto, hmm så kul kommer det inte bli. Ja ja men det jag skulle säga var att precis när Luddes däck small så bara en stund senare så small Davids och vilken kommentar David fick till.
- Åhh Ludde det är ju helt sanslöst.

Fatta en så härlig kommentar av en liten kille på 4 år. Det däremot är helt sanslöst. Vilka underbara ungar.

Här kommer en underbar kille till och just ja, vi har skaffat oss en liten söt kisse lilla Ronja, och hon är så underbar.

Här är polarna


Nä nu ska jag kolla på förlossningakuten

Puss och kram på er. Så hörs vi imorgon hoppas jag.  

RSS 2.0