Han har åkt

Hej mina kära bloggisar

Ja nu har han åkt min kära man, spänd och lite orolig men mycket glad och förväntansfull, ja han har blivit "bortrövad" av sin far och Henke (Fredriks systers man) och nu kan jag berätta var han ska, Tyskland där ska han få gå på fotbollsmatch och whiskeyprovning och äta gott, å jag ä intä bitter, jag kan ju för f-n åka till Elsas i Norberg och fika. Nä ni som sagt jag kan ta en lite finare fika där.

Nä nu sitter jag sminkad och halvt klädd ( hmm få inte en massa syndiga tankar nu) speciellt du Katrin. Närå ett STORT SKÄMT.

Nä ni har ska inte sitta och deppas nä jag ska ut och shoppa loss, handla massa onödiga saker för av shopping ska man ju må lite bättre av eller hur? Eftersom han är på nån j-a semester och får göra en massa j-a roliga saker. Nä när katten är borta dansar råttan på bordet, PAAAARTYYYYY.

Nä nu ska jag ta och göra mig iordning och sticka till mitt älskade jobb där jag kommer å sitta och svara på en massa leveransförfrågningar och annat kul som innefattar mitt roliga jobb. Å på allvar det är kul, ett givande jobb m mycket utländska kontakter so you know I pretty good at speaking english, babes.


Här är min älskade man visst är han väl snygg? Japp en riktig "cutiepay"


Nä ha´re bra pussar och kramar Anna    







Välkomna på krattfest

Hej alla mina käraste

Just nu sitter jag på altan och myser med tjejerna, Molly och Tufsan. Dom är fortfarande lite rädda men jag har hört att det tar tid och mycket kel innan dom blir riktigt tama. Så jag gosar varje dag med dom, ett substitut för hund eller? Undrar om det finns nån kennel för marsvin som man kan gå kurs med dom, bäbiskurs för marsvin istället för valpkurs hmm det blir ju lite svårare om man tappar kopplet, vill ju inte så gärna hitta dom pga att man kliver på dom eller hur. Nä jag tror och hoppas på att jag får en hund i en kartong m. rött snöre när jag fyller år eller om jag bara bjuder till lite mer japp visst menade jag i sänghalmen för det finns faktiskt allergivänliga hundar typ. Bichon Frise. Ja ja man kan ju alltid önska sig och hoppas på ett Mirakel.

Ja ja nu springer Molly och Tufsan under min fleecetröja och dom tycker verkligen om varann för Molly piper så fort man tar upp Tufsan.

Imorgon åker Fredrik och jag kan ärligt säga att detta inte känns bra men detta kommer att stärka mig för då vet jag att jag klarar mig utan han några nätter och sen kommer jag ju ha kul och vara sysselsatt hela tiden. Jag har ju en hel massa tvätt plus en hel trädgård att sköta hand om, så nog har jag mycket att göra. Kanske ska överraska han med att ha trädgården "fit for fight" när han kommer men då kan man undra om det skulle funka. Kanske jag kan bjuda in er till en "krattar fest", tänk er vad kul vi skulle ha?

Nä nu kommer Fredrik hem snart sådå ska vi sätta upp resterande persienner, igår var ju cableguy här och installerade Spotlights här på verandan under takfoten på vårat nya altantak ja hoppas ni fattar, tar ett kort ikväll när det är mörkt för det blev så fint. Och persiennerna gjorde verkligen sitt till så det blir ett kort på det också.

Ja här kommer lite roligheter

Han somnade med tomteluvan på, lille skrutten!


Här sitter 2 "Goda Grannar" och äter riskaka. Adde och Tuva.


Kärlek vid första ögonkastet?! Japp!



Ja ni nu måste jag laga mat, korv m. bröd namsigottsi!

Ha det gott kära bloggläsare så hörs vi många pussar Anna

Tufsan har anlänt

Hej

Nu har Tufsan kommit hem till oss, och så söt hon är. Hon är ett vitt och svart virvelmarsvin vi var i V-ås och köpte henne. Vi köpte även andra saker jag och min mamma. Vi var på ikea och handlade mycket ljus och persienner som vi ska ha på altan för man får solen rakt i ögonen på eftermiddagen om man sitter vid bordet, ja sen inhandlade jag en 19 tums TV som vi har ute på altan och det vart så bra, ikväll satt vi där ute och kollade på cityakuten och hade tända ljus så nu njuter vi verkligen av våren och vår altan. Tänkte jag skulle lägga upp lite mer bilder men ligger nu i sängen med vår godiskille som är lite orolig han typ sätter sig upp och stirrar rakt ut och lägger sig ner när jag säger till ja jag talar alltså om Ludde. Fredrik är i duschen men nu kom han in i sovrummet och ska gå och kissa med Ludde.

Ja kul Saskia att du hittat min blogg och visst ska jag lägga upp bilder på mina kära grannar speciellt när du stod och tränade så atletiskt idag du kan väl öva på några snygga poser så jag har några snygga bilder på dig.

Japp och över till bowlingen

1:a Peter
2:a Ronne 
3:a Fredrik

Tjejklassen 

1.a Lotta (Birgittas väninna¨)
2.a Min syster Maria 
3.a Mimmi
4.a Lotta Samuelsson
5.a JAG
                                                   
Så tjejer är ni nöjda över resultatet?

Ja nu ska jag ta och sussa så puss på er alla mina bloggisar  







Vårstädning! NOT

Hej alla ledsna Söndagsfirare eller hatare.

Inväntar en ny arbetsvecka, nya tag. Nu har jag slagit mig ner med te bubbelvatten och mina 2 kameror som jag har massor utav bilder och filmer att ladda ner.

Ja vad ska jag skriva om, jo det var tänkt att denna helg skulle vara vigt att städa i trädgården men det enda som hanns med var att tömma garaget på resterande skräp och plus att klippa häcken. sen har det varit kalas för Tuva igår i simmis sen var det kalas idag hos Elle som fyllde 7 och Niclas som fyllde 24 så det är väl det vi gjort. Jo men just det, jag har slipat och lackat om våran postlaådan så postis får en finare låda att lägga posten i. Fredrik tyckte att vi kanske skulle hellre köpa en ny postlåda men tro det eller ej ekonomiska Anna sa stopp, det går så bra att slipa och lacka i stället sen har jag ju blivit såå j-a bra på allt så det var inte svårt det heller.  

Ja Tuva har fått ett marsvin och hon heter Molly, och hon är så söt, jag kan erkänna att jag var riktigt rädd för henne i början men nu har jag kommit över det och kan faktiskt hålla i henne men hon är så himla rädd så nu ska jag ta och låna en bok om marsvin och höra mig lite för hur man ska få henne tam som alla säger att man kan få dom, dom kan typ bli som en hund, lite kul om det skulle funka men här går det väldiigt segt.

Här kommer ett kort på Molly taget av mästerfotografen Tuva en blivande fototalang.


Ja ni vi ska nog köpa ett till så hon får sällis, dom är ju ändå flockdjur.


I helgen så har vi grillat både Lördag och idag mums vad det har smakat gott, nu blir det nudlar resten av veckan, Ha ha nä så illa är det inte. Fredrik har varit nere och kasterat (nere vid sjön och kastar efter gädda)och jag sitter och bloggerar så det är vår lilla egen stund på dygnets 24 timmar. Det känns bättre och bättre för varje dag men jag har mina svackor som jag känner mig lite orolig men det har gått över väldigt fort, men jag oroar mig för nästa vecka för på Torsdag sticker Fredrik och kommer hem på Söndag och jag kan tyvärr inte berätta var för det är hans födelsedagspresent som han får av sin mor och far och syster m. familj. Och det kommer bli jobbigt att sova själv fast jag vet att jag får sova hos mina föräldrar,systrar, svärmor, svägerska men jag vill man ändå sova hemma. Borta bra men hemma bäst.

Ja imorgon som sagt är det jobb och sen är det tvättstuga här hemma, va f-n det tar ju aldrig slut. HJÄLP
Så nu måste jag sluta och istället gå och sussa.

Här kommer lite fina kort på Ludde,Tuva och grannpojken Adde (Adrian)






Sen här kommer rallygrabben


Ja sov gott alla mina glada bloggläsare tusen kramar Anna  









BowlingFredag

Hej

Igår kväll var det bowling och jag tro faktiskt min man Fredrik kom tvåa efter Peter. Jag kom 4:a så det var väl en ok placering slog båda min storasystrar Birgitta och Cina och det kändes jätteskönt, SKÖNT! Så det kan bli mina kära systrar, och kom nu inte med någon bortförklaring att ni var skadade eller så för jag var än dock bättre så nu kommer det bli omvända roller och tilläggas bör att jag inte har varit och tränat. Det är nog bara så att jag är strået vassare. Men PUSS PÅ ER LOOOOERS!!!!!   

Nä nu har en strålande ny dag börjat och här ska vårstädas och göras fint i trädgården så nu ska jag ta fram kratta, sekatör, såg och allt som ska fram när det är vårstädning.

Ludde på väg till Farmor och farfar m ryggan värsta coola killen


Ja ha det gott så länge  pussar Anna   











Tuvas husdjur Molly

Hej

Igår fick Tuva ett marsvin och hon är verkligen superglad över det. Hon gossar och kelar med henne hela tiden, Molly heter hon förresten och hon är jättesöt förutom att jag är typ livrädd för henne. Men inte Tuva och tar upp henne utan problem och är inte det minsta rädd så allt är frid och fröjd, för det blev ingen katt som hon först tjatat om så innerligt länge, puh.

Ja idag har vi varit på föräldrarmöte på P-O skolan för Tuva ska börja där ihöst, tänk vad stor hon är våran lilla prinsessa. Hon kommer nog att trivas superbra där, lokalerna är bra och likaså fröknarna. ja ja än så länge gåt hon på dagis.

Nä nu är jag jättetrött så nu ska jag sova så natti natti på er alla och sussa sött om ni inte redan gör det.

Tusen Pussar Anna  







Resultatet!

Hej

Idag har jag städat sen jag kom hem typ och jag är fortfarande inte färdig fattar ni då hur illa + all tvätt puh nu ligger det på.  Allt har blivit så rörigt här hemma sen jag grejade i luddes rum.

Och här kommer resultatet

Före





Efter






Japp vad tycker ni? Fint va?

Jag har klippt ur dinosarna som sitter över sängen sen limmade jag på dom visst var jag kreativ? 

Nu fattas bara dinogardinerna som jag beställt från samma leverantör som tapeterna och då blir det ännu mysigare plus att jag ska köpa en grön ryamatta så det kommer se mer ombonat ut, kommer med fler kort när de är färdigt. 

Nu ska vi gosa och kolla på animal planet

Puss på er  



Kolla in den rena tvätthögen som Fredrik tar sig an just nu


och det finns ännu mer ha ha va roligt!!! NOT



Sorgens dag

¨Hej

Idag var det en sorgens dag på Seco Tools, min syster Maria har blivit uppsagd och sen vet jag att en av mina arbetskamrater också får gå. Allt känns jättetråkigt. men det kommer att gå bra med alla, det är bara att se det så positivt som man bara kan man kan nog inte förstå hur dåligt man kan må när man mister sitt jobb. Min syster Maria sa idag att det känns så jobbigt att man blivit typ "dumpad" och det känns ju inte bra att vara den som blir dumpad för det är väl så att man hellre är den som dumpar eller hur? och det kan jag nog hålla med om. Jag har tur att inte blivit dumpad. Jag har varit anställd på Seco sen aug-02 så än så länge sitter jag säkert. Ja ja nog med sorgligheter.

Idag följde jag med maria till V-ås och handlade en kanin till Elle, han fyller år söndag så han fick en för tidig födelsedagspresent. Jag själv köpte ett par jeanstights och en svart tunika som jag ska ha på mig på Fredag när vi ska bowla sen köpte jag en vitrutig skjorta till min älskling och sverige dräkter till barnen (hockey-VM börjar ju 24 April), och en rosa cykelhjälm åt Tuva och en spindelmannen ryggsäck till Lurven så alla i familjen blev glada och nöjda.

Här är lite roliga kort på barnen

Slatan, redo för dagis! tror han


Vår söta prinsessa


Och har så har vi min kärlekspresent till Fredrik som han fick i Fredags, 2 whiskeyflaskor. Dom var dock inte så dyra.


Ja nu ska jag titta på cityakuten och dricka lite te så ha det gott mina bloggisänglar, tusen kramar Anna  








Färdig äntligen

Hej

Nu är rummet äntligen färdigt och det blev jättefint ska sätta ut bilder imorgon så då får ni se. Nu ska jag gå och natta så jag återkommer imorrn. Ska förresten börja jobba mina 6 timmar from i morron och det ska bli kul. så jag börjar 7.30- 14.

Ha det gott tusen kramar Anna.   






No time no seen!!!

Hej alla glada

Vilket vacker väder man vaknade upp till imorse. Idag är det vårstädning i garaget sen ska vi göra färdigt i Luddes rum, listerna upp till taket ska sättas upp och det måste jag tyvärr ha hjälp med plus att vi ska måla taket där garderobena stod och lägga golv där också sen ska jag städa ur och Ludde ska få flytta in, ÄNTLIGEN. Igår var vi hos fam Grahn i Norberg, dom bjöd på grillat och det var jätte smarrigt. Sen satt vi och mös i soffan och pratade till en 22-tiden.

Igår efter jobbet så planterade jag blommor ljusgula penseér och det blev kanonbra. Så fint så. Sen har vi fått en s.k grillvagn eller en bänk från Fredriks farfar när han gick bort så den har jag ställt in på altan och satt blommot och lite ljus på. Tänkte även att jag skulle ha min lilla kryddsamling där i sommar. Sen har vi även fått en skänk också den ifrån farfar Sven och den ska jag måla in nån ljus färg så jag har mycket roliga projekt här framöver.

Luddes säng är inköpt på Ikea men det var nog ett litet felköp för att den är så stor och klumpig så nu har jag kommit på en brilljant idé, vi ska byta ut den mot Fredriks gamla ungdomsäng som står på kvartsan. Den tänkte jag måla i grönt för den är svart nu. Vad tror ni, blir det inte fint? ska bara förhandla med mina svärföräldrar om dom vill ta Luddes säng.
Luddes säng är så konstig för det  är så stor ram runt sängen så när det är dax att byta till en riktig resårmadrass så blir en en jättestor glipa mot väggen inte bra!

Nä nu sak iallafall jag ut och städa i garaget,Fredrik sover ännu, får se när han kommer upp.

Ha det gott alla bloggisänglar tusen kramar Anna

Ensam kväll

Hej

Ikväll jobbar Fredrik över och gissa hos vem? Jo min syster Cina i Baggå men han var tvungen för dom blir aldrig klara där annars, så han skulle dit och flytspackla. Han har så mycket jobb nu så han jobbar jättemycket. Men just nu kollar jag på förlossningsprogrammet så jag lider faktiskt inte så mycket, det är ju min Onsdag. Barnen sover så det är lugnt och tyst.

Själv så håller jag fortfarande på med luddes rum, så jag har inte mycket att tillägga där. Men snart, snart så är det klart.

Ja nu ska jag titta vidare på tv så ha det gott mina bloggisänglar tusen kramar Anna

Hinner inte!

Hej hopp gummi.....

Inget rum färdigt, kallt väder, massor med tvätt, huset i en enda röra och sjön har ännu inte sköljt hallå när ska det lösa sig här hemma då. Jag har verkligen inte tid att blogga pga detta. Jag vill bara att luddes rum ska bli färdigt så han kan sova där och att vi går tillbaka till våra rutiner igen för nu har vi gratis preventivmedel, LUDDE! Men det är jättegosigt också.

På påskafton så tog Tuva hål i örat, och hon blev jättefin, hon har blivit så stor sen klippte håret så fint och nu när hon tog hål i öronen hon är såå himla söt. Ja sen på påskdagens förmiddag var vi och gratulerade Rasmus på 14-årsdagen och på eftermiddagen var vi och åt lax hos mor och far, självinbjudan igen. Sen på kvällen kom Maria, Tom och pojkarna över och vi satt på altan och myste.

Igår så var vi hemma och jag grejade i Luddes rum och Fredrik hjälpte faktiskt till och mätte så jag satt tapetvåderna rätt och det blev kanon. Men färgen vi ska ha på ena väggen blev för skarpt grön nästintill snorgrön, så jag var ner till björn och han hjälpte mig att få fram en jättefin grön färg den går igen i tapeten, matchar riktigt bra. Sicken inredningsarkitekt jag är. Ska nog öppna renoverings och-arkitektfirman "Anna tapetfixar´n Svenssons firma AB" .

Idag så var jag snabbt över till Avesta och Bageera affären, där köpte jag ett par utebyxor till Tufsan och ett par gympadojor till Tjutte, hans skor ville han inte ha först så jag sa att Slatan har också har såna här coola skor plus att man springer ovanligt snabbt med dom och det var eldflames på dom och då var det som klippt och skuret för honom. 

En liten notis är att Fredrik har gjort slut med sin älskarinna, kaminen så nu får jag fördjupa min relation med henne. Ja men det blir väl annat till vintern igen då är han väl nykär och eldgalen. 

Nä här kommer några fina påskbilder


 

Kära syskonparet!


Mamma Anna (alltså jag)


Radarkusinerna Ludde och Elle i morfars och mormors foppa


Här mumsar dom glass


Kolla in hennes öron, superlycklig


Ja det var det jag hade för idag och jag lovar att skriva imorgon igen

Ha det gott mina bloggisänglar tusen kramar Anna

Påskafton

Tjaba tjena hallå!!! 

Dagen började med ett besök hos Farmor Evas arbetskamrat för att titta på kycklingar det var Eva,Vera, Alma, Tuva, Ludde, Fredrik och jag. Kycklingarna var alldeles nykläckta,  vi såg till och med en när kyckling pickade sig ur skalet, det var häftigt. Sen fick barnen hålla i dom två andra små kycklingarna och det var ju jättekul och vi tog många kort. Sen gick vi ut och kollade på hönsen och tupparna dom hade även 3 katter, en hund, 2 ökenråttor och en häst så barnen har haft en kanon förmiddag. Dom fick även en ridtur på deras islandshäst plus lite påskgodis. Toppen, Toppen.
Ja just det nu ska vi skaffa höns tror fredrik, och Tuva vill ha en öken råtta men NOT aldrig i livet det kommer in en råtta frivilligt i mitt hus näru siddu här finns redan ett höns och den hönan har redan en mus med och det är JAG så det får räcka. Ha Ha vad rolig jag är.

Ja sen har vi varit på påskmiddag hos Eva och Ola, där var även Fredriks mormor och morfar, Ingrid och Erik och så Jenny m. barnen så klart, och maten var jättegod. Sen skjutsade jag hem Erik och Ingrid och nu sitter vi här på vår härliga altan jag bloggar och Fredrik kollar på mig, hmm eller kanske utsikten över sjön.

Igår var Katrin, Chrille och Simon här och vi käkade pizza och satt och pratade tills kl 21.30 och vi hade som vanligt supertrevligt. Barnen var ut och cyklade eller åkte sparkcykel tills 20.30 det var så härligt väder och barnen hade det så kul.

Ja nu ska jag visa lite kort från dagens aktiviteter.

Här är småkycklingarna


Här håller Tuva i den gula


Här rider Tufsan och det gick bra


Här är alla barnen


RÅTTORNA, bläää!


Här är Ludde hos farmor och farfar


Slutligen en liten påskkärring så söt som socker


Nä nu ska jag in å måla Luddes rum.

Ta hand om er mina bloggisar kramar Anna

Spackling och målning

Hej

Idag är det spackling och Målning av Lurvens rum som gäller eller ja, jag har spacklat färdigt har bara bättringsspacklat så nu sitter jag här och bloggar och väntar på att det ska torka samt dricker en kopp te. Det blir nog superfint när allt blir färdigt. Och tänk att jag har fixat allt själv, fint va?

Som ni kanske märker så har jag inte bloggat så mycket för jag har inte riktigt haft tid. Igår så var vi på middag hos Vennstens vilket jag har bjöd in mig och min familj själv på, jag bestämde även materätten som blev Tortellini och moster Bittans och Anders Tortellini är helt "outstanding" Tack så mycket för en trevlig kväll och fantastiskt go mat.

Idag ska vi fira Hugo, han fyllde år i Thailand så nu ska vi dit och käka tårta, bullar och saft. Mums.
Ja sen ska vi fortsätta här hemma jag med rummet och Fredrik med altan. Sen blir det mys ikväll.

Här om dan så så målade jag Tuvas naglar och satt på små pårlor på dom men dom satt inte så bra så dom åkte bort rätt omgående men jag hann ta ett kort på creationen eller vad det nu är. Fint var det iallafall så länge det varade. 

Ja nu har det nog tirkat så jag ska in och slipa bort det sista sen målning ahh så kul det ska bli. 
Igår var föresten mor och far här och hälsade på och det var så kul.
Här kommer lite kort på allt möjligt.
Tuvas fina naglar


Här är min kära bruna fina mor Ulla


Här är min skrattande, glada och vana resenär pappa Hasse som vill åka till Maldiverna nästa gång


Här är min underbara man Fredrik som är nyklippt och visst är han snygg?!


Mina underbara barn som sitter och äter ett påskägg som dom fick av mormor och morfar.


Ha det gott mina bloggisar kramar Anna 

Nu är dom äntligen hemma

Hej

Ja nu har Thailandsresenärerna bestigit svensk mark och alla var jättebruna och fina fast jag var inte avundsjuk, ja är intä bitter. Nä för våren har anlänt till oss så det är väl alldeles gudomligt härligt. Nu sitter jag på altan och bloggar och kollar ut över Melingssjön som dessvärre är istäckt men till helgen så kommer den nog skölja. Det har jag bestämt.

Barnen har fått jättefina kläder av moster Ia, Tom och pojkarna. Sen fick dom kläder av mormor och morfar så nu till sommaren har dom jättefina kläder. En stor kram till er från Tuva och Ludwig.

Ja idag har jag brespacklat Luddes rum färdigt så nu ska jag slipa imorgon om det går för Ludde såklart för han mår imte så bra än, har hosta 38,8 grader ikväll igen så vi får nog ligga och pussas i soffan imorgon, härligt härligt. Jag ska vara hemma resten av veckan det känns som om det är lika bra, Fredrik kan inte vara hemma, dom har så mycket på jobbet nu dom är och jobbar på Seco i nya byggnaden.

Men jag glömde att berätta att Tuva fått en massa pyttesmå linnen av Katrin när hon var typ miniliten, så hon har fått spetslinnen och lite andra kläder som hon får använda när hon klär ut sig för fast dom är små så är dom ändå förstora för Tuva så jag tänkte faktiskt ta fram symaskinen och så in nåra linnen så att dom sitter upp på henne. men jag kan säga att hon blev superglad och gick hela dan iklädd ett svart linne med cirklar i guld och en svart för stor kofta men hon var snygg ska ni veta. Jag ska ta ett kort och lägga ut så ni får se skönheten.
Nu är det dax att natta barnen, skriver i mer imorron

Ha det gott mina kära bloggänglar  Kramar Anna!

Get yours at SweetIM.com

Doktorn, Renovering och Promenad!

Hej

Idag var jag upp med Ludde till farbror doktorn men det var inge fel på honom fast han fortfarnade har 39 grader lillskrutten. Ja sen när vi kom hem så brespaklade jag Luddes rum men hann inte färdigt hela rummet så jag får fortsätta när jag har tid men det kommer bli jättefint när det är färdigt. Ja sen kom min kära man hem och han tyckte faktiskt att jag hade spaklat bra, man kan säkert säga mycket om mig men händig, det är jag. Där är det inte så många tjejer som slår mig på fingrarna.

Till middag åt vi lax och tagliatelle, jättegott. Planerna var att jag och Fredrik skulle gå och styrketräna så jag åkte upp och hämtade Frida för hon skulle sitta barnvakt, men när vi väl kom hem så var kl 19 och Fredrik ringde till fagerstahallen och frågade hur länge dom hade öppet, men då var det cirkelträning 19-20.45 så det blidde ingen träning så då tog jag, Frida på oss promenadskorna och Tuva satt på sig cykelhjälmen och sen tog vi en långpromenad, jätteskönt.

Så nu sitter vi här Fredrik, Ludde, Tuva, Frida och jag och kollar på Carsfilmen, men nu ska barnen gå och sussa och jag och Frida ska kolla på Cityakuten.

Men här kommer ett sött kort på min lilla Frida




Ha det gott   Anna

Vårstädning på altan!

Hej på er

hann aldrig skriva igår men jag har tänkt på en sak och det är om jag skulle ha en bloggfri dag i veckan, det skulle vara rätt skönt ibland när man inte har så mycket att skriva om. Ja, det ska bli så har jag bestämt. Men jag ska berätta lite om vad som hänt i helgen.

I går Lördag så var jag och Katrin till Ludvika och Dollarstore där handlade jag lite grejer till vår altan, vi åkte även in på Nisses i Smedjebacken där köpte jag en matta till vårat fina uterum och när vi kom hem så städade vi på altan och gjorde rent och fint och pyntade med mina nyinhandlade saker och sen grilllade vi och åt mat på altan. Farmor och farfar kom över och drack kaffe och vi umgicks tills 23-tiden så det var jättetrevligt. Ludde däremot mår fortfarande inte bra, han har 39 grader så imorron ska jag åka upp till doktorn med honom så dom får kolla upp han.

Här ligger vår sjukling ute på altan och har somnat med Nintendot i handen, lillplutten.


Idag var vi över en sväng till grannen och gratulerade dom till deras lilla Hanna, och jag fick hålla i henne och så söt hon var sen, nu blev man ju knappt nå sugen på en liten plutt till. Ja vi  får väl la se vad framtiden har att erbjuda. Ja sen började vi greja i Luddes rum. Vi ska måla hans rum i nån ljus nyans och sen ha en fondvägg i grönt med dinosaurier på, coolt som bara den. Ja ni ska få se före och efter bilder när allt är klart. Sen hjälpte Fredrik Frida att sätta upp hennes hyllor och en tavla så hon fick fint i sin lilla lägenhet. Till kvällsmat blev det Tacos och sen duschen och nu TV och mys.

Här kommer lite bilder från helgen

Visst der väl datta somrigt ut?


En iprensupp senare


Här är vår sötnos



Tusen tack
Jag måste berätta vad jag har fått, 14 jättefina BH:ar ja tänk er jag har fått en helt ny garderob med nya eller ja nästan nya behåar och all dom fick jag av min Katrin, tusen tack min älskade vän, I love you!
Men jag fick inte betala nåt så jag kanske kan jobba av dom för nåt känns det som man vill göra när man får så fina BH.ar, tvätta dina fönster kanske? 

Kolla in mina nya tuttekassar


Nu är ni väl avundsjuka?
Ja jag har då valt en perfekt kompis, ha ha,

Ha det gott 
      Anna

Soliga Fredag

Hej

Nu har vi ätit, och sitter nu och mumsar gorre och det är så gott. Ludde mår fortfarande inte nå bra alls, han har legat nästan hela dan, lillkorven. Jag var upp på stan och handlade mat och godis och då var min snälla syster Birgitta här och såg efter ludde, Tuva var på dagis så tusen tack syrran/moster Bittan. 

Jag har städat lite idag men det blev inte så mycket för jag var med Ludde när han inte sov. Katrin och Simon var här en stund så Tuva och Simon var ute och cyklade och lillkorven var nere och vilade i soffan och kollade på barnprogram.  Sen kl 16.30 kom älsklingen hem så vi satt och pratade Katrin, jag och Fredda. Sen stack hon hem och jag å Tufsan cyklade över till farmor och farfar med en bukett blommor som ett tack för att dom är barnvakt när vi tränar, ja visst kan vi dela upp oss men det är så roligt att vi gör nåt gemensamt och han hjälper mig och pushar mig och så är det så mycket roligare om man är två.

Imorron ska Fredrik jobba så jag ska väl vara hemma med barnen, Katrin och Simon kanske kommer över en stund. så det blir roligt.

Nä nu måste jag sluta för jag ska umgås med min familj ta hand om er tusen kramar Anna

Min sjukling!

Hej

Min lilla ludde är sjuk, 40 graders feber och hostig. Han har sovit jättedåligt inatt likaså vi men han sover ännu. Tuva är därimot på dagis, hon ville åka redan vid 7,30 så Fredrik skjutsade ner henne hon ville visa upp sin nya frilla. Hon gillar inte riktigt att vara ute och på Fredagar är dom ute hela förmiddan så då kan ni förstå hur mycket hon tycker om sin nya frippa att hon tom går på daggis en fredag då hon verkligen måste vara ute allt för att visa upp nya frippan för sina kompisar.

Nu har äntligen min skrutt kommit upp men han mår inte alls bra, han ligger nu på soffan och andas så tungt, ja ni vet hur det är när man har feber. Skulle ta ett kort på sjuklingen men batteriet till kameran måste laddas, så jag får ta det senare. Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling

Ha det gott tusen kramar Anna

   

Häftigt!!!

Hej igen

Sån här önskar jag mig när jag blir stor hmm eller frisk

                               Söt va?




Våren har anlänt

Hej

Idag har jag, Tuva och Ludwig klippt oss Tuva har klippt av sig rätt mycket faktiskt och hon är så fin och Ludde blev kortklippt och lite med liten tuff tuppkam men inte lika som en punkare såklart, en liten bara och han blev också supersnygg och sist JAG som blev skitsnygg såklart.  Det är så kul med Tuva för hon tycker hon är så snygg nu när hon har klippt av sig håret hon står och speglar sig hela tiden och kammar sig min lilla gullunge




Efter vi hade klippt oss så åkte vi hem och barnen cyklade och jag var bara i solen och njöt fatta 17 grader, det var såååå härligt. Nu är det faktiskt härligt mitt liv och jag mår faktiskt bra väldigt bra för tillfället, jag är lycklig, har 2 underbara barn, våren är här och jag är nykär i min man vad mer kan man önska sig? Ja jag njuter ska ni veta , FAN vad bra det känns.

Kolla in mina barn i vårvädret




Mellis i vårsolen!


Jag måste berätta vad Ludde sa i duschen, han stod och drog i snoppe proppe och då sa han finurligt som bara han kan, Ska jag strypa snoppen mamma? jag kan det och sen stod han där och klämde snorren. Härliga unge.
 
I kv'll var Fredrik och jag å tränade styrke innan Tuvas simskola och det känns så skönt och vi båda är så motiverade och det är så kul att vi kan träna tillsammans, bra att man har så bra farmor och farfar som hjälper oss med barnvakt medan vi är och tränar.  Tack så väldans mycket Ola och Eva. Ni är guld värda.

Japp imorron kl 14 är det 6 veckor sen jag bröt armen och då är den läkt så ännu en sak jag kan glädja mig över, så jag ska belöna mig själv imorron med en stor godispåse. Det är jag väl värd?

Här kommer receptet på mitt goda bröd
2 pkt jäst
150 g margarin
2 dl socker
8 dl mjölk
2 dl vatten
24 dl vetemjöl

Blanda ihop ingredienserna som ni blandar vanlig deg.Sen kan ni baka ut det i långpanna om ni vill eller också göra platta bullar som jag gjorde det är lika gott vilket som.
Detta bröd är verkligen super gott specillt om ni sjunger vargen ylar högt hela tiden medans ni bakar då får man liksom in snitsen på formen om ni fattar.

Nä ni era gamla getter så ska jag snart gå och nana (sova) alltså så sköt om er tusen kramar Sexy SmileysAnna


Trött

Hej

Jag orkar inta skriva nåt i kväll men jag återkommer med receptet Lotta så du också baka Lovis bröd. Lovisbröd kommer från Ronja rövardotter när Ronja och Birk bor i björngrottan och Lovis kommer med bröd till dom, kommer ni ihåg? Tuva lever sig in i filmen när hon äter mitt bröd, godingen.

Vill bara berätta att Ludde kan cykla utan stödhjul nu och han sladdar också sen hoppar han av cykeln för att hitta minsta lilla bromsspår vår lilla racerkille.

Ha det gott  tusen kramar Anna

RSS 2.0