Sommaruppehåll

Hej

Jag vet inte om jag ska ta ett sommaruppehåll från min blogg vad tycker ni? Vill ni att jag ska fortsätta att blogga? Men nu här vi nyss varit och kollat in bävrarna, vi har en som simmar alldeles vid strandkanten så jag var ute och låg som paparazzi i buskarna men Fredrik blev kvar längre nu när han har tittat och hittat en riktig bäver så nu duger väl inte min bäver längre. Ja ja vi får väl se ikväll när vi går och lägger oss ensamma utan barn hemma, barnen är hos sin mormor och morfar, ja vi får väl se vad som händer då? Då kanske min bäver blir lite mer intressant eller vad tror ni? 

Puss på er   

Snart helg

Hej

Jag blir såå glad över era tröstande ord Maria, Hanna och Katrin, fast jag vet att ni tycker det så känns det ändå som om jag är värdelös MEN jag vet varför jag för mina svackor, jag har fått mens. Alltså det måste verkligen spruta hormoner åt alla håll och kanter då eller hur för jag blir så deppig, måste verkligen skaffa nåt så jag slipper mensen för sen efter mensen mår jag mycket bättre. Jag har aldrig mått så där jättebra när jag har mens men nu har det blivit värre men, ja ja.  

Ja här hemma är det full rulle inför Lördagen men ska det lugnt ändå, igår bakade jag en jättegod kaka tror jag iallafall. Vi ska äta den på Lördag så jag hoppas den ska smaka, den finns i tidningen Buffé, tror den hette chokladtryffelkaka. Den ska göra 3-4 dagar innan festen så den är väl lagomt möglish när den serveras.

Nä nu måste jag sminka på min lite. Sen måste jag sticka till mitt jobb. Ullis ska bjuda på Frulle nere på skeppningen idag eftersom jag sitter själv så när som min chef och nån mer kanske.

PUSS PÅ ER 

Lite sjuuuuk

Hej

Idag är jag hemma från jobbet, det var jobbig dag igår så nu vill jag vila idag och bara göra det jag själv vill, alltså tvätta, städa, stryka, skura golv närå inte det inte sitter och kollar på mina små älsklingar som cyklar utanför. Det är underbart atta sitta och titta på dom, Ludde cyklar som en galning han har blivit så duktig.

Ja Tuva är duktig på nåt annat nämligen att lorta ner sina vita jeans, helt gräsliga eller  gräsiga ja kolla in


Är det nu man kan ringa Via direkt eller Ariel kundsupport?  Ja undrar hur jag ska få dessa rena.

Imorgon är det helgdag och på Fredag ska jag jobba 7.30- 13 eller 14 ja Karin kommer in så sent det bara går sålänge det är lugnt in mailboxen så är det ingen fara att sitta själv och i dessa tider så kommer det nog vara ganska lugnt. Alla mina andra arbetskamrater är lediga och har det lugnt och skönt och det förtjänar dom, de små liven. Karin ska jobba till 18 så det är ju skönt för henne om hon kan komma senare.

Ha det så gott kramar Anna  

Sängarna har anlänt

Hej

Ja idag kom våra sängar, så nu hoppas jag att min arma rygg och höft ska få det mjukt och gott så jag kan få sova skönt på nätterna. Så nu ska vi inviga sängen, sova alltså. 

Idag var barnen hos mor och far, dom kom in imorse och hämtade dom dels för barnen ville och dels för att Fredda stack till Stockholm 4 imorse så då är det lite skönt att slippa dra upp två jättetrötta barn som inte kom i säng förrän kl 21, dom är ju ute och leker så länge, dom gillar verkligen att cykla så dom har utökat sitt revir nu, dom törs åka runt kvarteret och sen drar dom en repa till farmor och farfar ibland utan att säga till oss och då kan man hålla sig för skratt när dom är spårlöst borta men vi hittar dom tillslut, grodorna.

Över till nåt helt annat, imorron kommer vår ved, jippi. Här ska staplas till både armar och händer värker. Så på Lördag på Fredriks 30-års fest blir det en tävling, bästa tiden på att stapla 3 kärror ved, och alla måste delta. Kul å se vem som vinner, jag tar tiden på er så det går rätt till. Vicken tävling.

Idag fick min syster Maria ett nytt jobb på Karl Hedin här i Fagersta, fatta hon vart nästan "headhuntad" skaplig syrra va? Rätt duktig hon är min syster. Jobben bokstavligen ramlar på henne. Ja ioch för sig så är det likadant med mina modelljobb, kan ju knappt sätta ut huvut innan paparazzi kryper i buskarna. Hårt liv man lever.

Just nu är jag lite nere vet inte vad det riktigt är, tänker mycket och det känns jobbigt. Idag på jobbet var det faktiskt inge kul. Jag känner mig så värdelös, ja som mamma, fru och ja hela jag, speciellt på mitt jobb, f-n vad jag kan känna mig rutten, aldrig tillräckligt bra. Jag tror att allt som blir fel är mitt fel fattar inte varför, måste nog skaffa lite hjälp med detta, jag måste få tillbaka självförtroende som jag tappat eller kanske aldrig riktigt haft. HJÄLP.

Nä det enda som kan råda bot på min oro är min älskade man, så nu ska vi gå och sussa och jag ska lägga mig på hans bröst och somna med hans armar omkring mig då känner jag mig riktigt älskad.

Puss mina bloggänglar.

What doesn't kill you only makes you stronger   Remember that!







Luddes kalas

Hej

Igår hade vi kalas för Ludde och hans vänner, det bjöds på Korv m. bröd, glass och kakor och saft. Efter korven så åkte dom barnen som ville fyrhjuling och det var en succé. Sen var det fri lek en stund följt av glass och kakor sen fick det hitta sin godispåse sen lekte dom ett tag till sen var det hemgång för alla barnen. Elle stannade en stund till och Amelie och malou likaså. Ja det var en lyckad dag för vår lilla korv

Imorgon kommer våra sängar och dom passar inte riktigt in i sängramen men vi har löst problemet, vi ska måla om huvudgaveln i vit och ta bort ramen och fotgaveln så vi har köpt sängben istället så jag tror det blir superfint, ett mycket billigare alternativ men förstås mer tidskrävande men vi har all tid i världen. Kommer med kort senare.

Ja ikväll är det tvättkväll här hemma så vi kommer ha ett späckat schema här hemma i veckan så det inte ska bli stressigt på Lördag inför sammandrabbning, Vilket lag kommer att vinna? Är det Lag Europa eller blir det lag Asien? Spänningen stiger. I kul kväll kommer det garanterat att bli med dessa roliga människor.

Idag har jag varit lite orolig men det är hanterbart och jag vet att jag klarar det, men å andra sidan så vem blir inte nere vid sånt här ruskigt kallt väder men det var väl underbart igår vill bara ha mer sånt.

Idag så ringde Cornelia, Tuvas dagiskompis och ville leka så jag körde dit henne och Ludde körde jag till Elle. Sen vid 18-tiden så kom Cornelias mamma m både Tuva och Ludde, hemkörning det är inte alla föräldrar som har, värsta lyxen. Helena som hon heter är verkligen supertrevlig och barnen leker så fint ihop. Det är så kul att det är nån annan kompis som ringer och frågar Tuva om dom ska leka för det är mesta dels Tuva som jämt vill leka och då blir det hon som ringer, men nu har Cornelia börjat ringt och det känns toppen. För Tuva såklart också.

Ja tvätten blir ju inte rak av sig själv nä det krävs dock ett struýkjärn och en karl eller näää inte Fredrik iallafall det blir jag så nu ska jag bli ett med tvätten, men det gör mig inte så mycket ibland kan det vara kul att stryka faktiskt. Ska kolla in Animalplanet och dricka te och bubbelvatten ahhh det är livets drycker det.  Jag drack förresten öl i går och i Lördags och det var jättegott. Ser det inte gott ut


Ja  men det var  supergod. Knappt skillnad så ett bra val om man blir gravid nångång och är sugen på öl eller om du bara inte vill bli full, odräglig, dryg och snuskig eller skitsnygg, supersmal, supersmart. Ja vad har väl inte alkoholen att erbjuda, jo visst allt detta plus mycket mer. Roligt som sorgligt. Nä gör som jag bli "HIGH ON LIFE" istället jag är f-n lika rolig ändå eller vad säger ni mina närmaste. PUSSSSSSSSS.  ¤flirt


Här kommer lite fina bilder från hans kompiskalas



Sen är det filmtajm





Puss på er mina kära bloggisar  

Luddes födelsedag

Hej

Ja igår fyllde Ludde Lurv 4 år och jag var ledig från jobbet och donade inför kalaset. Så kl 14 kom dom första gästerna som var mer än välkomna, Ludde hade gått och väntat från 6.30 när han vaknade. Tuva och jag väckte honom med sång och presenter. Jag sen fortsatte dagen med roligheter och så presenter till vår lilla buse. Han var jättenöjd av alla presenter så TACK alla för alla presenter han fick och att ni kom och firade hans 4-årsdag.

Idag så har vi städat garaget medans barnen var m. farmor på barnens dag på hembygdsgården så nu är det jätterent och fint här. Sen pantade vi 4 sopsäckar m ölburkar sååå kul det var stod där ca 7 timmar eller iallafall 20 min. men det blev bra timpenning sammanlagt 364 kr. De ni!

I morgon kommer hans kusiner och kompisar på barnkalas och då blir det fart och fläkt ska ni veta. Vi ska duka här ute på altan sen ska dom få lite korv med bröd och glass och kakor och saft, det blir fint det för deras maggar. ja skriver mer imorgon om det.

Nä nu ska vi göra i ordning deras godispåsar till imorgon samtidigt som vi nyss tittade på Marlena Ernman eller hur hon nu stavar sitt namn. Ja ja hur som helst  så sjunger hon jättebra, Låten har liksom växt med tiden eller vad säger ni?
Nä nu måste jag hjälpa till här m godiset.

Här kommer lite roliga födelsedagskort

Här är vårat älskade nyvakna födelsedagsbarn THUNDER








Fina kort va? Och så klart underbart fina barn

Sov gott många pussar Anna  







Fotbollsdax

Hej

Nu sitter jag nerslagen i stolen ute på altan, och har precis tagit ett äpple och ska in på min goda kopp te. Tuva ska börja på fotbollsskola idag kl 17 och hon har längtat. I måndags var hon och farmor och köpte fotbollsskor och sen fick hon ett pannband, så nu är hon redo för fotbollsträning.

Igår var Tuva som jag skrev tidigare till Vallby sen åkte hon, Ludde, Hugo, Elliot, Frida och Tom på Cirkus Brazil Jack. Tack kära Frida för att du ville gå med dom. Jag själv var verkloigen inte sugen att gå så då ringde jag in nanny Frida och hon sa med glädje att hon gärna ville gå med dom, det började kl 19 och det slutade ca 21 så dom var helt slut när dom kom hem.

Just nu sitter dom ute och gungar på repstegen och hänggungan under altan men det tjivas rätt mycket.
Men det är väl helt normal syskonkärlek eller hur?

Ja jag kom bara på allt skit som hänt, ja ni vet skitångesten, jag vill helst av allt glömma den men ibland kommer tankarna tillbaka på hur jag hade det då, och det känns som om man lever lite i en anna värld, hmm konstigt! Ja ni kanske kan tycka, nu kan hon väl sluta att tjata med det, det var ju inte precis som om hon dog, nä jag lever i alla högsta men då kändes det som jag skulle dö och jag vet att ni som läser detta och också lidit av ångest vet hur det är.
Då levde jag instängd i ångesten men nu lever jag mitt vanliga härliga liv så därför skriver jag inte så mycket om den, bläää vill bara radera detta fast det kom något gott ur det. Jag cancellerar (annulerar) ordrar flera gånger dagligen så kan man inte cancellera detta. Jag kan dessvärre känna en del krav på mig när det gäller jobbet  fortfarande jag trivs med arbetsuppgifterna och mina kompisar men jag skulle vilja jobba mer på att säga STOPP detta gillar inte jag, tala inte bakom min rygg kom till mig och ta det enskilt. Vi är ett gäng tjejer som alla är olka underbara individer och många är långa och är många korta, nääärå skoj men många är starka individer och nån är lite svagare jag tillhör nog den sistnämda tyvärr. Alla är snälla och goa men om det blir någe tjafs så tar jag väldigt illa upp och det är det jag måste jobba på, släpp och gå vidare. Nä då kan jag älta det väldigt länge i stället. Jag vill vara mer rakryggad och säga vad jag tycker och det ska jag börja med nu, så håll i hatten tjejer för nu kommer jag blåsa ur mig allt, hahaha närrå igen jag skämta med er Aprillo. Jag gillar er starkt och det tror jag ni vet. 

Nä, nu ska jag göra lite nytta så kram på er alla mina bloggisar.   

Springrunda

Hej

Idag har jag haft främmande hela dan eller från 14, då kom Fam Grahn sen efter ca 1 timme kom Hanna, Ivar och Stella som stannade till halvfem sen kom min älskade hem. Ja vid 17.30 så åkte jag och Maria ut till Esklin och sprang ett varv och jaa det räckte med ett varv. Nästa gång ska jag försöka springa hela rundan, jag orkade nämligen inte hela vägen idag men det blir bättre bara jag springer vidare kanske blir rena rama Forest Gump. Ja efter sprin´gturen åkte vi hem hit där Tom och pojkarna var sen beställde vi mat och åt. Efter maten så lekte barnen vidare en stund sen var det sängdax så nu sover barnen sött i sina sängar. Tuva är inte sjuk, var nog bara morgonförkyld och mådde nog inge vidare men hon repade sig lite senare så imorgon ska hon åka m. dagis till Vallby.

Elle


Tuva som sätter på sig babyselen, hennes egna lilla sätt stumpan


Ludde spelar bandy


Hugo gör läxan hemma hos oss


Bobbycar race


Så här åkte dom upp och ner typ 1000 gånger helt galna.

Nä nu ska jag och Fredrik gå å sussa så ha det bra kramar Anna  

Stavfel

Hej

Jag ska be om ursäkt för mina stvalef det är helt otroligt så mycket fel jag har stavat, ska bättra mig. Ja igår var vi till Västerås och kollade på en båt, Fredrik är så sugen att köpa en, medan jag otroligt nog är mer osäker, det kostar mycket pengar och jag vet inte om vi har riktigt råd man vill ju ändå ha lite extra över och inte leva på minsta möjliga, ja vi får helt enkelt tänka lite till, men jag lägger lite mer ansvar på Fredrik för detta val. SKÖNT.  Sen när vi kom hem så bjöd vi Eva och Ola på middag; grillat med tillbehör så vi hade en fin avslutning på dan. Sen var det väl skönt att Sverige tog hem bronset.

Idag är vi hemma, Tuva är sjuk. Hon är förkyld. Men imorron ska hon gå för då ska dom åka tåg till Västerås och gå på Vallby sen ta bussen i till stan och äta på Mc Donald, så det blir en heldag för dom små. Denna utflykt gör dom varje år med barnen som går på granngården det blir typ som en avslutningsresa. Detta vill hon inte missa för hon har längtat efter det så länge.

Nä nu ska jag faktiskt vila lite, jag är sä trött så det blir att  sätta på en film till barnen och sen luta om kull sig på soffan

Ha det gott, tusen kramar Anna  


Vår fina altan

Det är såna här stunder när man sitter på altan som man ska minnas mitt i den mörka, kalla vintern.
Lägger därför upp lite mysiga bilder på vår altan kvällstid.



Snygg soffa va? Det är vardagsrumslamporna som speglar sig i fönstrena.


 kramar Anna







"Pimp my altan"

Hej

Vår lilla kille har fått inflammation i snoppen, det ser inte allt för skönt ut så idag var Fredrik med Ludde upp till akuten så vi fick sprutor som vi ska fylla med Natriumklorid och sen fick han en salva Dermovat som vi ska ha på snoppen i 8 v som ska hjälpa han att dra bak förhuden för det var inte så bra med det men nu ska det bli bättre.

Ja jag har putsat fönster men hann inte hela huset men det är en dag  imorgon också. Men jag har gjort annat också så som satt upp gardiner på altan, hmm tänker nog ni nu. Hur ser det ut? Jo men det ser riktigt bra ut. Sen klädde jag om soffan och Fredrik satt upp en hylla som han först slipade sen målade vit och sen dekorerade jag den med kryddväxter och lite blommor och annat fint, kolla själv så får ni se. Men nu har Fredrik sagt att nu får jag sluta att "pimpa" altan men NÄÄÄ det ska jag inte så tji fick han, I´m gonna keep up this work. Mooohaaaa.




Nå vad tycker ni? Visst blev det fint?!

Nä nu ska vi lägga våra gullungar, många pussar och kramar Anna

  







Teambuilding!

Hej

Igår hade vi en himla trevlig kväll hemma hos Malin i Hedkärra, Vi hade en teambuilding kan vi kalla det. Vi grillade och åt potatisgratäng och mina glada kollegor blev lite mer avslappnade och pratsamma vilket medförde såklart att jag blev likadan fast jag valde mitt nyktra tillstånd och jag kan säga att det kändes skönt för att alla var så trevliga och roliga. Men jag ska säga att jag knappt märkte att nån var speciellt påverkad dom eller vi var bara glada och extra pratsamma..  Jag åkte hem vid 22.30 och satt mig på altan m min kära man sen gick vi och la oss strax därefter. 

Idag ska vi städa hela huset och jag ska även putsa alla fönstren klara så  vi kan mysa och njuta av ett välstädat hem ikväll. 

Ja nu ska jag sätta igång men ska bara lägga upp lite roliga bilder på mina kära arbetskamrater




Som ni ser har vi en jättetrevlig kväll

Puss på er
                                       

Big Pack-VIN

Hej

Har just pratat med min kära far och han har varit och fått sin kroppspulsåder undersökt med ultraljud, det är nån slags "kampanj" för män hmm eller gubbar över 65 dom får betala 200 kr och sen kolla pulsådern det är ju kanon och specillt i  in pappas läge eftersom dessvärre hittade ett bråck på stora kroppspulsådern, men det var väl inte så farlig ändå, han ska undersökas en gång i halvåret för att kolla så att den inte växer. Detta var tydligen ärftligt så det kändes ju inge vidare det heller men det var tydligen mer ärftligt från far till son och så kunde riskerna ökas med rökning, så min älskade syster Birgitta, SLUTA RÖK. Jag älskar dig alldeles för mycket för att det ska hända dig något, jag vet att jag tjatar om detta men nån dag kanske jag får utdelning för mitt tjat kommer aldrig att sluta tjata. Ja det gäller alla mina älskade släktingar/vänner som röker tänk på vad ni gör mot er själva, KOL

Info om KOL

Vad är KOL?

KOL - En folksjukdom

Kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL) är ett växande folkhälsoproblem, inte bara i Sverige utan i hela världen. I Sverige beräknas en halv miljon personer lida av KOL, men många har ännu inte blivit diagnostiserade.

Enligt Statens beredning för medicinsk utvärdering (SBU) dör drygt 2000 personer varje år i sjukdomen. För många visar sig sjukdomen som en förkylning, andra förväxlar till en början KOL med naturligt åldrande. Många tror att sjukdomen bara drabbar äldre. KOL smyger sig på. Lär dig mer om symtomen så är chansen större att du avslöjar din förföljare i tid.

Vilka är symtomen vid KOL

  • Andnöd vid ansträngning
  • Kronisk hosta, ofta upphostning med slem, så kallad rökhosta
  • Pip i bröstet
  • Trånghetskänsla i bröstet och/eller besvärande hosta i samband med förkylningar
  • Förkylningar som allt oftare blir alltmer långvariga
  • Ett vanligt klagomål är "försämrad kondition"

Symtom vid svårare KOL

  • Ofta besvär även utan förkylning och till slut andfåddhet i vila
  • Flera organsystem påverkas och kan utveckla hjärtkärlsjukdom, avmagring, benskörhet och depression.
Sök hjälp om du har symtom. Din läkare kan hjälpa dig med såväl diagnostik som behandling av KOL. Det finns effektiv behandling som förbättrar din lungfunktion och därmed din livskvalitet.   

Vad händer i luftvägarna vid KOL?

Luftvägarna har ett yttre lager celler som bildar sekret för att skydda och hålla slemhinnorna fuktiga och smidiga. Sekretet gör det också lättare att hålla rent från damm och andra luftpartiklar som vi andas in. Vid KOL produceras för mycket av detta sekret, som måste hostas upp i form av slem.
De rörformade luftvägarna omges av muskulatur, som kan dras samman och göra andningsvägarna trängre. Detta är vanligt vid KOL, varför passagen av luft försvåras. Slemhinnorna i luftvägarna blir dessutom inflammerade och svullna, vilket ytterligare hindrar luftflödet och leder till andfåddhet.

Vill bara få er att tänka på vad ni utsätter inte bara er själva utan era barn för, inte vill ni väl dö i förtid bara för att ni hade för dålig karaktär att sluta röka i ert tidigare liv och för att ni inte kunde stå ut med ett J-A sug (vilket jag inte vet hur det känns), Detta är inge illa ment vill bara att ni ska finnas i mitt liv så länge till vi dör av ålderdom. Tänk på att varje dag är värdefull och att ni förtjänar att liva ett friskt långt liv och sist men inte minst tänk på era barn. Puss på er mina älskade rökare, vill igentligen inte pussas på riktugt då jag vet hur en rökare luktar i mun å andra sidan kanske jag luktar lika illa om inte värre.   

Ja ja    ALL 

Idag var Hanna, Ivar och lilla Stella här och hälsade på och det var superkul senare kom Stefan och det blev mer kaffe och lite prat, barnen lekte och hade kul men det var ju så kallt ute så dom ville mest vara inne. så dom mulade glass och kakor så det sprutade ur öronen på dom, riktiga kakmonster alla tre. 

Här kommer lite kort på vårt kära främmande

Leonardo och Spiderman, Ivar resp Ludde två starkingar!!!
 

Här ligger lillan och sover


Här är Ivars och Stellas mamma Hanna, riktig snygging, puddingpastej!!


Tuvas egenhändigt tagan kort på alla sina tappade tänder, 7 sammanlagt


Fina kort va?

Ja just det idag när pappa och mamma fick reda på att pappa hade fått ett litet tråkigt besked så slog dom till och gick in på systemet och köpte vin, en BIG PACK VIN det ni, det är inte alla som får köpa såna. Min mor och far är väl för gulliga. Pappa menade så klart BAG-IN -BOX  vin, ja ja ett gott skratt fick jag iallafall han med.  

Ta hand om er alla mina bloggänglar kramar Anna    




















Schemalagd!

Hej

Idag är det första dagen som jag går på schema på jobbet, vi måste ha bemannat till kl 18 pga våra vänner i Great Britain dom ligger en timme efter så då måste vi se till att svara dom vid eventuella cancelleringar eller ordersläpp. Så idag börjar inte förrän kl 11.30 så det är superskönt. Wera på mitt jobb sa: Åh vad skönt då hinner man med lite hemma, nja inte å städa iallafall för jag bloggar mycket hellre. Jag ska ju försöka ta det easy va så jag bloggar istället för städar.
Det är lika på jobbet jag eliminerar allt som kan få mig att stressa. Jag tycker att vi är en avd som är experter på möten vilket till min förtret gör mig stressad man hinner ju knappt arbeta ibland så jag kommer att ta bort möten som jag själv känner jag inte har nån nytta av, visst jag kanske missar några saker men jag försöker att ändå hålla mig uppdaterad.

Nu över till barnen, igår så var min kära syster Maria barnvakt till våra små grisar,Tuva fick följa med Cornelia hem när Cornelias mamma hämtade Hugo, Hugo leker med Cornelias bror så det passade ju alldeles utmärkt, Cornelia är sån snäll och go tjej och Tuva gillar henne jättemycket. Dom leker jättebra ihop.

Föresten igår köpte vi Lego på Ica Maxi åt vår lilla Superman och när vi kom hem så skyndade jag å ge FRedrik påsen m. Lego i så han sprang ner med den i källarn, problemet är bara att i påsen låg även kött som vi och inhandlade också på Ica men det blev ett missförstånd så han la bara påen i garderoben där nere och köttet fick ligga där över natten så nu undrar jag om ni vet om man kan äta det ändå det är ganska så kallt där nere så vad tror ni ska vi slänga det eller?

Nu sitter våra tjejer i mitt knä, Doris och Molly, jag gosar lite med dom. Dom är fortfarande lite rädda så jag fortsätter gosa med dom.

Jaha nu ska jag ta och börja piffa mig lite, så ha det gott mina bloggisar tusen kramar Anna


Ludde färdigklädd och klar inför dagis, vet bara inte vilka skor han ska välja!


Tuvis också klar, båda barnen klädde på sig supersnabbt så idag gick det undan!

2 ggr idag bara!

Japp nu får ni lista ut vad vi har gjort 2 gånger, ha jag vet vad mina kära kompisar tänker, och ni ska bara veta hur rätt ni har , Nastygirls!!!!


Nu har Fredrik rö rumpa. Jag är hans "Madame" Åhh vad jag är rolig ibland eller hur.






Sängköp

Hej

Idag så träffade jag min älskade i Västerås där vi var in på sängspecialisten där dom ville sälja en säng för  55000 ja dom tyckte nog det var ett klipp medans vi inte riktigt hade tänkt oss den prisklassen, nä så vi styrde kosan till Kungsängen där hittade vi våra sängar. Visst tycker man att kundservice väger mer än priset så ska man definitivt köpa säng hos sängspecialisten för där så vet dom hur man ska sälja till skillnad från Kungsängen där fick vi inte så mycket hjälp mer än vad vi skulle ha för hårdhet resp mjukhet på sängarna men då tillverkar dom även sängarna där så han sprang in och ut genom verksatn och till oss, dom hade typ hur mycket som helst att göra. Vi fick köpa våra sängar för 14000 och då var det 40% rabatt på dom skulle ha kostat 12000 st så vi är nöjda. Jag ringde idag till kungsängen från jobbet och pratade med dom och mannen som svarade var jättetrevlig, jag frågade om dom hade 40% fortfarande men den kampanjen gick ut i Torsdags så det vart en besvikelse som snabbt vändes till glädje, detta är konversationen mellam mig och säljaren

Säljaren: Ja det var du som var här förra veckan?
Jag: nja, nej det var jag inte!
S: Jo du var ju här och skulle återkomma denna vecka
J: NEJ, (vid det här laget var jag lätt förvirrad och tittade på telefonnr och på hemsidan jag hade uppe på datorn, för jag blev osäker på om jag ringt Sängspecialisten, för dom hade jag besökt förra veckan) sä jag sa återigen nej
S: Jo DU VAR HÄR FÖRRA VECKAN!!!!
J: Ahhhhhhaaaaa! Jo visst var jag det.

Jag är mörkhårig men ibland så kan även jag ha mina ljusa (blonda) stunder.
Han ville vara snäll och ge oss rabatten som var förra veckan och låtsades att vi redan hade varit in och tittat men jag var lite för envis för mitt eget bästa. Men allt löstes ändå till det bästa, så nu får vi bara hoppas att vi ligger skönt i våra sängar och att jag slipper vakna och ha ont i min lilla rygg och mina smala höfter. Ja nog med sängsnack.

Ikväll har jag fri datakväll för Fredrik kollar på en fotboll, semifinal Arsenal vs Manchester United men Manchester har redan gjort 2 mål så han är inge glad.

Vet ni vad, jag glömde att ta min tablett i morse men det ska inte göra något tittade vi upp, jag ska bara fortsätta vidare med dom som vanligt men ni ska veta att jag blev lite skrajsen när jag kom på det. och föresten så klarade jag helgen otroligt bra så det känns så bra nu efteråt, men jag ska erkänna en sak, i Torsdag grät jag som ett barn när han åkte och jag mådde inte så bra, så jag blev arg på att jag gått med på detta, varför jag inte sa nej?  Men nu så här i efterhand så är jag är glad att denna helg är över och att jag klarade det suveränt bra "on my own with my two kids" alla tre nätterna, det stärkte mig fast jag var arg som ett bi i Torsdags.  Sen fick jag kvalitetstid med min svärmor och svägerska och alla barn som vi har.

Nä nu ska vi snart gå och sova, idag har jag inga bilder att lägga in men äh ni kan väl få en gräslig bild av mig, ser ni hyllam i bakgrunden? Japp den har jag satt upp, med lite, pyttelite hjälp av mimmi hon höll faktiskt bara i vattpasset.

Men visst var det en gräslig bild, allstå bakgrunden är gräslig men jag är snygg som få.

Här i mitt nya program "Äntligen borta" på kanal 99999


Alltså jag ser förjävlig ut, fi fan att jag ens sätter ut detta foto.  
Ha´re gott mina kära bloggänglar, tusen kramar Anna  








Nu är han hemma igen

Hej på er

Nu är min älskling hemma efter helgens bravader, och han har haft kul. Han kom hem kl 18.30 igår kväll med en massa godis, öl och whisky sen varsin present till oss, hans älsklingar. Tuva fick cyklop och snorkel och Ludde fick Lego Starwars och jag fick ett par fina örhängen.

Ja när hankom hem så åt vi pasta Carbonara sen hallonpaj till efterrätt å så gott allt va? Sen myste vi hela kvällen hela familjen. Det slutade att barnen kom isäng kl 21 alldeles försent med andra ord. Och som idag resulterar i trötta sura ungar som man bara igentligen vill gå och lägga nu me samma men nu ringde Elle och ville komma å leka så det blir kul för barnen.

Ja måste återberätta en sak min kära son sa till mig i Fredagsmorse han satt på toaletten och tittade på benen och sa: Ludde: Mamma, snart är jag pappa!
Jag: Va vaddå vad menar du?
Ludde: jo titta här, (pekade på hans ben)
Jag: Vaddå vad är det med dina ben?
Ludde. DOm här (pekade igen)
Jag: Menar du hårstråna?
Ludde: Ja, så snart blir jag pappa när jag får hår!

Fattar ni så gullig definition av vad en pappa är och vad som krävs för att bli pappa, sötnosen.
Jag fick dessvärre krossa drömmen för honom att bli pappa just nu med att säga att alla har hår tom små bäbisar, men han blev inte så ledsen. Sånt är livet!

Ingen krattning blev det men jag ska istället putsa fönstrena mina så dom blir skinande, usche busch!

Här kommer lite bilder på mitt sällis i Lördags, mimmi ville dessvärre inte vara med på bild



Kommer med nya, roliga bilder senare

Puss  







Den kärleken, den kärleken!!!

Hej

Detta inlägg vill jag skriva till min älskade systerdotter Frida

Hej Hjärtat

Nu ska jag vara väldigt grym mot dig, men jag tror att det är dax att släppa taget, jag vet att det gör ont varje gång du ser honom och varje gång du pratar med honom. Men vet du det onda går över bara du tillåter nån annan in i ditt liv ooch nu menar jag inte alla roliga, töntiga förslag jag och Fredrik jävlats med dig om, nä jag vill bara att du ska må bra eller bättre för bra mår du det syns men det är nåt i ditt hjärta som inte är läkt och jag vill så gärna att du ska glömma honom. Han förtjänar inte dig, ja visst man brukar säga så men jag menar verkligen det, han förtjänar inte dig han är SKIT. Försök åtminstone att ta bort honom ur ditt hjärta, jag kan väl flytta in ett tag om du vill alltså i ditt hjärta! Jag vet att jag har ett litete hörn där men jag kan ta över hela, vad säger du? Nä min älskade gullunge vi ska ta vår spakväll och äta gott och mysa med nån rolig tjejfilm och sen ha det superkul eller hur?

Ta hand om dig tusen pussar och kramar Moster Anna

 Skickar en cupido som skickar nya kärlekspilar in i ditt hjärta!!!







En himla trevlig dag

Hej

Ni sitter jag med Molly under tröjan, marsvin tycks älska att krypa under tröjor och gosa in sig, Tufsan har vi döpt om till Doris vad tycker ni? Ja Doris hon kryper ända runt på Tuvas rygg och vill gosa där åhh deras små klor är så vassa så det kittlar så mycket men det gör inge för dom är sååå söta och sen pratar dom mycket, speciellt Molly.

I Torsdag, sista April så bjöd vi farmor Eva på Tacos sen åkte jag, Tuva, Ludde och farmor ner till sveasalongen och tiitade på Bolt,det var ju gratis bio så då passade vi på, det är kul när något sånt anordnas och att vi småbarnsföräldrar ställer upp tillbaka och går på sådant som ordnas, ja så vi såg filmen sen gick vi med i fackeltåget och jag var med och tände brasan, japp jag hade ingen aning att vi skulle tända brasan och att det var så mycket folk där, tänkte nog inte alls utan tog bara facklan vid sveasalongen och gick med, barnen tyckte det var kul och dom var nöjda så då är allt bra. En engagerad mor eller hur?!

Igår var jag, Tuva, Ludde och Eva till V-ås och gick på Vallby m. Jenny och flickorna sen bjöd svärmor på stenugnsbakad pizza och efter vi hade fyllt våra tomma magar så åkte vi till Busborgen och där lekte barnen i 2 timmar. Sen for vi till Ica Maxi och inhandlade kvällens middag som även denna gång bjöds av farmor/svärmor. Sen stack vi hem till Jenny och barnen hoppade studsmatta och cyklade medans vi satt på verandan och njöt av den varma vårsolen. Sen gjorder Jenny iordning en superb middag med grillad kyckling och massa goa tillbehör. Så efter middagen så satt vi och umgicks lite sen vid 20.30 stack vi hem och somnade ca 22 så det var en lång rolig dag.

Nu ska jag ut och hänga tvätt och sen ska jag ta tag i krattningen (ni har fortfarande chansen att komma), sen ska barnen på kalas hos Elle och jag tänkte hälsa på Ullis och Stefan i deras stuga ute i Darsbo, det ska bli trevligt om Ullis kan ringa tillbaks nångång, hmm jag väntar märta pärta. nä här kommer lite kort sen igår.






Ja som ni ser så var dagen lyckad och solig!!!

Ja som ni ser var jag som en galen japan m. kameran

Ha det gott tusen kramar Anna  Sprider lite änglastoft på er mina kära bloggisar 







RSS 2.0