Städdag

Hej

Idag ska vi städa för vi ska fira nyår här hemma på vår altan, ja nu tror ni väl att vi blivit galna som ska sitta på altan på nyårsafton men det blir inte kallt. Lägger man trasmattor på golvet, sätter på frugan näää el camina såklart och sen tänder massa fina ljus så blir det jättemysigt. Jag ska fota sen så ska ni få se vilken underbar kväll vi fick.

Nu sitter jag å dricker min Latte Macchiato sen ska vi ta en tennismatch sen ska jag å Syster Maria på stan å inhandla det vi ska äta på nyårsafton. Sen ska jag till Fonus och köpa ljus. Så idag finns det mycket att göra om nån vill komma och hjälpa till. Nu vaknade korven, ja just det idag ska vi upp och väga henne, gjorde det inte i Tisdags så idag får det bli.

Här kommer ett kort på min smarriga Latte


Nu måste jag gå å slå Fredrik i Tennis, kram på er

WIIIII har så kul

Hej

Åh WII i våran familj har blivit sååå WII tokiga, just nu står min man och boxas och leker att han är Mike Tyson, ja ni vet hur dom kan vara. Sen vill han såå gärna bowla i tron att han var oslagbar MEN fråga han nästa gång ni pratar med honom vem av oss som vann, Hihi JAAAGGGG såklart.

Nä nu ska jag lämna boxar´n för sig själv och gå ner i sängen å lösa korsord den lilla stunden har jag för mig själv, den är ämnad för mig, inga barn och ingen man BARA jag och korsordstidningen. Så ljuvligt skönt!

Här kommer ett jättefint kort på min älskade STORA dotter, Tuva



Har ett jättebra och kul fotoprogram i min Iphone.

Go natt och ha det gott

Kram Anna

Vår kaffemaskin

Hej

Vi har fått en kaffemaskin i julklapp av mina svärföräldrar, och jag blev så glad. Sitter och dricker en Cappucino och sminkar mig samtidigt. Ludde ska till Erik Olsson och leka sen ska jag och tjejerna till soptippen med massa skräp. Efter det ska vi upp på stan och jag ska lämna in min klocka som jag fick i julklapp av Fredrik, måste korta armbandet. Barnen spelar WII som dom fick i julklapp av oss och Ellie ligger i babysittern och myser.

Söt bäbis va?


Ha det gott så länge, många kramar Anna

Middag hos Vennsten

Hej¨

Sitter och fikar hos min syster efter vi nyss intaget en delikat middag, barnen leker och småtjejerna sover.


RSS 2.0