Tillbaka, CHOCKAD?????

Hej alla glada

Nu chockar jag er va?! Ja nu var det ju ett tag sen jag skrev och ni kanske tycker det varit tråkigt att inte läst nåt om mitt liv. Men jag har haft fullt upp, trädgården, veden,barnen ja massor av roliga saker att göra men många måsten också. Denna vecka har det varit mycket på jobbet i Onsdags hade vi feedback övningar på jobbet mellan 15-18 då customer Service, Seco´s hjärta vår obemannat. Sen var vi på hamnkrogen och chefen bjöd oss på en välbehövlig middag, supertrevlig med mina arbetskamrater. Ja sen har vår lilla Ludde varit riktigt sjuk, legat på sjukan med dropp och fick träffa många snälla läkare innan vi kunde åka hem utan någon allvarligare diagnos, bara en väldigt starkt envist virus som gjorde honom helt slut, slog ut hela hans lilla kropp så han har blivit så smal och tanig men hade ju lite att ta av och det var tur i detta läge. Ja vad har hänt mera, ja på midsommar var vi hos Svärisarna och åt och sjöng lite och det var trevlig fast det var kallt och jävligt, det skulle varit bättre att midsommar var idag istället. Ja just det jag har SEMESTER nästa vecka, ha ha ha va skönt det ska bli, måste jobba på Måndag dessvärre men sen så, och det ska bli jättevarmt och härligt. Så då ska jag lägga brännan inför "Mallis". Ja sen har jag tagit upp min träning igen, sprang runt Eskiln i Tisdag med Hanna och vet ni jag sprang hela vägen, fatta. Sen imorgon bitti ska vi ut på en promenix och på Söndag är det joggning igen. Ja då ha har jag tränat 4 ggr denna vecka med promenaden i Måndags.

Nä nu ni ska jag mysa en stund innan bingen lockar.  Ha det gott alla bloggisar

Solen väntar i  morrn     

Vår nya Volvo

Hej på er 

Idag har vi hämtat vår nya volvo V70, svart metallic supersnygg ja så nu är vi extra glada, men vi har varit och visat upp den får min familj och fick många höjda ögonbryn och avundsjuka blickar från många för vi har inte berättat för någon om bilen så det var kul att göra en "taaadaaaa" entré idag , Visade Ola först sen Maria och sen Cina och Rasmus och där åt vi spagetti och köttfärssås sen kollade vi in hennes små kattungar såå himla söta.

Ja nu orkar jag inte skriva mer för idag, Fredrik har tagit bilen och stuckit ut en sväng han ska tanka. Så nu sitter jag ensam på altanen och bloggar och kikar på specialförlossningar. Å Saskia visst kollar du väl? Nu är man ju inte mindre sugen på en 3:a.

Ja ja puss på er alla glada människor som läser min blogg  

Ångestbefriad

Hej på er mina älskade bloggläsare

Ikväll var vi ute i vår underbara trädgård, jag och min älskling och vi grejade och satt upp 2 gungar till så nu är det som en lekpark snart här hemma

Vet ni vad Fredrik sa idag som verkligen var så sant,  han sa att vi har nog aldrig uppskattat våren så mycket som vi gjort i år vi har så mycket projekt på gång och jag känner mig så fri och levande när jag är hemma i vår trädgård med min underbara familj så imorgon fortsätter vi med att sätta potatis, ja kanske lite sent men vi provar, funkar det så funkar det.

Idag var jag och Ludwig hos Hanna,I var och Stella och där fick vi glass och jordgubbar så det var såå gott, Tack Hanna för en trevlig eftermiddag. Ja så nu sitter jag här och kollar på djurpolisen i Houston.

Ja just det jag ska bara göra er avundsjuka med att berätta att vi åker till Mallis i Juli och sen drar vi till Gran Canaria i Januari när svärfar OLA fyller 60, japp nu kan ni allt vara hur avundsjuka ni vill för vi drar mot varmare breddgrader, ha ha ha vad härligt vi ska ha.  

 Puss på er  

Klart med veden

Hej

Igår travade vi färdigt veden allt utan eran hjälp, duktigt va? Ja så klart har svärisarna varit och hjälp till med ett eller två
"veträn" men annars har vi skött det mesta själva. I lördags så fixade vi ett land och jag sådde plocksallad, ruccola och morot och sen satt jag 2 pumpaplantor och en squashplanta ja som ni ser så är vi snart självförsörjande ska bara köpa ett par kossor,  3-4 grisar ett dussin höns och några får sen ni är vi i fullgång. Ja kanske grannarna bli lite tjuriga om tuppen börjar gala 4 på morgon. Ja men fi fan va kul att få träffa Robban Aschberg. Närå jag ska nog kunna hålla sams med grannarna. Ja visst ja igår så rensade jag hallonhäcken också och ni ska bara veta hur mycket ogräs det var i den men jag och Fredrik rensade bort allt, sen satt vi upp en repstegen, ett klätterrep och en gunga mellan två björkar så det blev så bra så nu vi ska sätta upp två saker till mellan 2 andra björkar sen tänkte vi köpa en rutchkana som vi får sätta även den på ett superbra ställe. Vilka duktiga och kreativa föräldrar vi är va?

Ja nu ska ni få se lite bilder på vår underbara trädgård. kanske inte det bästa kortet men ni ser iallafall hur det blev

Sen var det landet

Himla snyggt speciallt det med tegelpannorna som håller fast duken men min svärfar trackar mig hela tiden för mitt fina land kan ni förstå varför? Nä han ska få sina fiskar varma när han ser mina små fina morötter men han ska INTE få smaka då kan han gå och köpa sina träiga morötter på Serkan (servus)

Nä nu ska vi se på djurpolisen i Houston, så himla intressant faktiskt så natti natti

  Bye bye alla mina rara bloggläsare kramar Anna 



D.s Är du nöjd nu syster maria att jag skriver, hon gav mig en utskällning eller utskällning är väl att ta men hon gav mig bannor så nu ska jag försöka att skriva varje kväll men ibland hinnar jag inte och ibland har jag inte så mycket att skriva  omhelt enkelt.


Utkast: Hej på ...

Hej på er

Idag jobbade jag till 18 och vid en 16-tiden var det dött i mailboxen, kul tänkte jag att sitta här i 2 långa timmar, men det gick fort jag var sysselsatt hela tiden faktiskt. Så kom jag hem åt middag och sitter med alkoholfri öl gott som ändå är relativt nyttigt, tänkte på procenten.  Igår åt vi pizza med svärisarna och det var trevligt och gott.

Ja om jag ska skriva lite om mitt mående så visst mår jag bra men känner nog att jag kan må lite bättre har fortfarande svackor och kan känna oro. Men jag funderar lite på hur det igentligen var, hur mådde jag när ångesten kom, jag vet bara att det var vidrigt men kommer inte ihåg känslan och jag kan ibland känna mig rädd för att den ska komma tillbaka, så oron finns där. Jag hoppas att jag aldrig kommer få tillbaka den att jag alltid kommer må bra. Alla människor har ju många och olika sorters tankar och jag vet att jag kanske inte så speciell, men något som går och trycker mig är att jag kan vara såå himla rädd för att Fredrik ska dö att han helt plötsligt ska ryckas bort från mig, det sysselsätter jag min hjärna med flera gånger om dan. Va fan kan jag inte bara njuta av livet och känna mig fullkomligt fri. Ja ja det kommer väl det också en dag.  Men summan av kardemumman eller vad ska jag säga det jag menar är att efter det som hänt så har jag blivit duktigare på mycket ex. vattna mina blommor, än så länge har inte min pappa varit här och klagat på att mina blommorna ser vissna ut, ja sen har jag blivit bättre i arbetet tycker jag iallafall jag menar jag fattar lite bättre och törs fela och prova på att lösa svårare case. Sen vill jag bara ha med barnen hela tiden och känner mig på så sätt som en bättre mamma. Jag vill inte alls gå ut på krogen som jag förut kunde tycka var superkul, kunde lämna bort barnen utan problem. Nä nu vill jag ha med dom hela tiden, har svårt att lämna bort dom, mina älsklingar! Sen vill jag ha en till bäbbe    det vill jag inte heller ha förut, det känns som om jag kommit till sans mer och har ett mer familjärt behov. Min familj är bäst. Sen bråkar jag å Fredrik väldigt sällan, känns som om jag har mycket större tolerans och skenar inte iväg med min humör. Jag bara fullkomligt älskar honom. Ja kort å gott så har jag blivit en helt fantastisk 
människa eller hur? hi hi.


  


Här kommer lite kort från Fredriks 30-årsfest










Ja det var en lyckad fest som ni ser

Igår var jag ute och fotograferade lite i naturen när jag plötsligt stod öga mot öga med en stor brunbjörnshane
   
Peace MAN tänkte jag och SKET PÅ MIG!

Ja ja jag kom hem helskinnad mer mörbultad man blir ju inte så stöddig efter ett sånt möte precis


Ta hand om er kramisar Anna

Min Onsdag

Hej

Idag hinner jag inte blogg så mycket, slutade 18 sen handlade jag mat sen hem och fixade tonfisksallad sen var det mina förlossningsprogram så just nu är det paus så därför kan jag skriva lite snabbt, men nu måste jag sluta ha det bra

Kramar

Ved, ved, ved

Hej

Ja ni, vet ni hur mycket ved vi har travat och vet ni hur mycket ved vi har kvar? Tack vare mina svärföräldrar så har vi inte mycket kvar att trava men det ska nog vara klart snart, fortare om ni vill komma hit å hjälpa till. ni vet var vi bor.

Ja jag som skulle lägga upp en del kort från helgen men hann inte ladda ner dom innan kameran dog så nu laddar vi batteriet. Men vi har filmat lite med lillkameran så lägger upp 2 filmer på mina underbara kids.

Fredriks 30-års var väldigt lyckad, god mat och roliga lekar och glada människor. Sumobrottning var riktigt roligt man är så himla fulsnygg i dräkterna. Ja sen var det tipspromenad fast vi satt inne på verandan och jag läste upp frågorna, det var en fråga om varje person på festen, det var nästan bara pinsamheter.

Så nu sitter vi och planerar våran "Glimmervägen Open" som vi ska klämma in nån Lördag i Juli månad. Ja just det ska kanske påminna er om att vi reser till Espania i slutet av Juli, hmm bara en påminnelse, ååå så jag längtar.

Nä nu ska Fredrik ner till sjön å kasta och träffa "Bävern" och jag ska blogga i min ensamhet.

Ludde på studsmattan


Tuva på studsmattan (filmen blev jättekort, tog fel film)


Ha det gott tusen kramar alla mina bloggläsare  

I will keep on writing!!!

Hej alla mina härliga bloggare

Läste alla era kommentarer åhh så glad jag blev. Ja helgen i Kolmården har varit super, härligt väder, goa ungar, massor med djur och förövrigt rätt sjyst sällskap. Ja vi såg lilla nykomligen "Enzos" lillasyster gorillabäbisen, åhh så söt hon var ( jag tror det är en tjej). Sen var det lejonen i safariparken som låg ca 1 m från bilen det var också superhäftigt att se på men bäst av allt var ändå Delfinerna och deras show, det är helt otroligt vad dom är duktiga. Åk dit å kolla, lika kul stor som liten. Ja imordon ska jag ta mig tid att lägga upp bilder för nu är jag trött, har klippt gräsmattan, planterat blommor och städat på altan ikväll så nu ska vi gå och sussa.

Stora PUSSAR på er mina bloggisar   Bye bye 

RSS 2.0