återkommer imorgon

Hej

Imorgon ska jag ta mig tid och blogga och då ska jag skriva mycket och berätta om allt som hänt

puss så länge

Städ -och röjardag

Hej mina underbara läsare idag så har barnen varit och lekt med deras dagiskompisar, Tuva m. Emma och Ludde m. Jakob så dom har haft det jättekul. Vi å andra sidan har inte haft det lika kul eller ja Fredrik har ju gått runt med röjsågen i högsta hugg och jag tror faktiskt att han gillar det förutom att han får svårt att andas efteråt. Medans han gjorde det låg jag och pillade mig i naveln och åt jodrgubbar och drack champagne, näää inte riktigt sant. Jag städade faktiskt garderoben nere och har tvättat hela dagen sen nu på kvällskvisten så strök jag upp lite tvätt också men har en hel del tvätt kvar att stryka men jag tar det nu i veckan.

Ja nu ärd det bara 1 vecka kvar till vår efterlängtade semester och vi längtar så. I går var vi förresten till Cina och hon bjöd på middag för hela familjen så det var supertrevligt, sen hade hon gjort en frågesport. Jag kan ta en fråga som hon hade,
Vilken är årets kortaste månad?  ja ni min man visste det iallafall, trodde han han skrev DEC alltså December, hmmm tänkte jag vad menar han så jag viskade och frågade vad han menade men då sa han bara : Lugna dig gumman jag förklara sen, ja sagt och gjort så kom svaret och självklart HELT fel men han höll sitt ord och förklarade, DEC är som decimeter och decimeter är ju kort, hmmm igen,  helt enkelt en ologisk och tänklös förklaring som ingen igentligen fattar inte ens han själv nu så här i nyktert tillstånd men allt var väl solklart då igår kväll efter några öl. Rätta svaret var såklart MAJ, minst bokstäver i Maj månad. Ett riktigt asgarv fick vi alla efter hans förklaring.

Ja ni nu ska jag ta och tänka på refrängen gott folk ska gå och nana, så hade gott så ses vo imorgon.

Puss puss

Katrin 30 ÅR Hurra Hurra Hurra

Hej

Idag fyller en av mina bästa vänner Katrin 30 år   och vi var där med en blomsterkvast och firade henne hela familjen. på tal om nåt helt annat, ni skulle se hur mycket vattnet har stigit i Melingsjön det är helt sjukt, Fredrik uppskattar att det nog har stigit en meter så det är riktigt mycket vatten. Ja Imorgon ska vi åka ut till syster Cina och ha en familjemiddag så det ska bli både gott och trevligt ja sen imorgon förmiddag tänktre jag och min vän Lisa träffas jag är så nyfiken på hennes söta mage,. sen ska det bli kul att träffa henne såklart.

Vet ni idag slutade en av mina arbetskamrater Malin på mitt jobb så det var en tråkig och dyster dag inte bara vädret utan inne på vår avd också men hon kommer nog tillbaka i början på nästa år. Det känns jätteskönt att ha kvar sitt jobb men jag lider med er som mist det. Men det kommer snart att vända uppåt.

Ja ni snart ska vi sticjka till Mallis men innan det hade jag tänkt att bli vältränad och brun och snygg med ett par sjysta silikonrattar som pricken över i:et. Nä ok men jag hade tänkt att gå ut och gå och ta cykeln på en tur sen några rundor runt eskiln, Hanna nu måste vi fortsätta...saknar dig och vårt tränande.

Nä nu ska vi mysa på altan, barnen sitter inne i soffan och kollar på Tzatsiki och vi kollar på vad då??? Ja just det Animal Planet.

Här kommer iallafall några myskort på våra grodor, ätandes ostbågar 21.30 en Fredagkväll, det är fint de.





Söta Va?

Puss på er   


BF

Hej

Ikväll har vi BF ja och då kan ni alla fatta vad som är i görningen, japp just det en god nattssömn naturligtvis.Vad trodde nì? Nä ni ärligt talat så kommer det att gå hett till i sänghalmen, Hahahahaha nu vill ni inte höra nå mer va? och det ska ni inte få heller.

Usch vad man saknar våra underbara ungar och jag vill ärligt talat att dom ska ringa nu och säga att dom längtar hem och till sina föräldrar men nää inte det inte men kvällen är inte slut än så dom kan ju ringa.

Fy vad det regnar och allt är trist och grått inget är kul så nu kvittar det om man jobbar eller inte så jag har jobbat mycket så nu är min syster yster Maria lite förbenad på mig för att hon tycker att jag inte ska jobba så mycket och viist jag skyulle enligt överenskommelse med min terapeut och försäkringskassan och min chef att jag skulle börja jobba min 75% tjänst nu i början på Juli så jag ska nog ta det lugnt nu alltså inte jobba mer än heltid, ja ja nu låter det som jag jobbar 16 timmar om dan men så är det inte jobbar bara 9 timmar om dan och det är ju typ 2-3 timmar mer om dan än jag brukar.

Nä ni nu ska jag kolla på Unga mödrar på 5.an sen ska vi nog gå och sussa så sov gott  

Mycket jobb, mycket trött

Hej

Vi har så mycket att göra på jobbet just nu, märker då inte av nån lågkonjunktur eller ja det kan ju bero på att vi fattas 3 st, dom har valt att ha semester istället för att jobba, Konstigt om jag själv får säga det. Närå skoja bara. Just nu så jobbar jag mer än heltid så jag kan få mer slantar i pluskan inte dåligt. Men här ska sparas och gnetas nu ska vi lägga om vår budget och få mycket sparande pengar på kontot.

Våra älsklingar har kommit hem och ligger nu och susssar för fullt dom små grodorna. Åh så skönt det är att dom är hemma. Nä ni ett kopp te till på de här så blir man nog som en ny människa. Nu ska jag slå mig ner i soffan med min älskling och gosa.

Ha det gott och dröm sött pussar och kramar Anna "the one and only".


Vilken Tävling!!! Hmmm

Hej hopp!

Åhh så kul det är att ha en namntävling på min blogg, ett enda svar och det var från min granne Saskia, det stavas nämligen Silvbergsled,  Whooo GRATTIS TILL MIN SNYGGA OCH UNGA TREVLIGA GRANNE SASKIA, you go girl. Ja det var en intressant tävling så många läsare som 25 st och inte mer än ett svar, Ja du Saskia nu drar till Australien i en månad för sa jag inte att priset var en resa till australien med mig ahhh vad härlisch vi ska ha, synd bara att ni inte ville vara med på tävlingen. Komihåg att jag skriver inte bara för mig själv utan för er mina älskade bloggläsare och jag blir mer inspirerad av era kommentarer.

Ok resan till Australien var ett litet, litet skämt men rätt kul va?

Imorse kom min kära mor in och hämtade våra änglar så nu ska dom sova där inatt och jag längtar efter dom såååå himla mycket, vi sitter ensamm på altan och Fredrik spelar tennis på mobilen och jag bloggar och ska snart kolla in på Animal Planet sen sussa. Ikväll börjar ju Prison break och jag har ärligt talat börjat tröttna på den serien även fast bröderna Michael och Lincoln är rätt snygga så kommer nog jag att lägga mig tillrätta i vår säng och invänta min hingst. Måste väl öva på att göra en 3:a eller vad säger ni? Har kollat på kort när tufsan var liten och jag kan nog säga att vi måste ha en liten till som jag kan pussa och gosa med, en som skriker, bajsar, suger musten ur en eller mjölken, ja ni vet allt det HÄRLIGA som ett litet barn kan erbjuda.

Titta bara



 
Att få en till sån här plutta eller plutt vore väl mer än underbart

Nä nu ska fredrik ut och kasta lite i Melingsjön så nu ska jag kolla in tv

Många kramar till alla er rara bloggisar.

Get yours at SweetIM.com

Solbränna

Hej på er alla soldyrkare eller regnälskare, japp nu går vi mot en regnigare och mer deppigare regnperiod men vad gör väl det jag ska börja jobba på Måndag igen så då ska jag sitta inne vid min dator och vara arbetssam och duktig. Ja i tisdags var vi och badade i Simmis och vet ni när vi kom hem så tog jag av min svarta bikini och fick då en vit bikini, alltså jag hade bränt mig rejält. Hade jag haft stora sjysta "Sillisar" och en vältränade mage så skulle jag tagit ett kort på mig själv och lagt in så ni hade fått sett MEN nu har jag lite mindre fasta lökar och liten antydan till otränad mage så jag besparade er bilden. Med all välmening, men ni så har jag faktiskt blivit lite brun men jag ska säga att jag smorde mig igår med solfaktor 30 när vi återigen besökte simmis. Ja det har varit en underbar vecka med mina barn. Nu är det 2 skälvande veckor kvar till riktiga semestern och det ska bli riktigt nice.

I Tisdags kväll tog jag och Hanna cyklarna runt Hedkärra, sillbergsled hmm undrar hur man igentligenstavar det, "sillbärsle" ja ni vet vad jag menar, kul om nån kan skriva hur det stavas, en liten tävlimng så får vi se vem som stvat rätt MEN inge fusk, Google tillåts ej ni kan väl bara skriva hur ni tror att det stavas. Så Googlar jag och berättar hur det stavas. Kan tyvärr inte bjuda på nån flashig resa så som dom gör i FagerstaPosten mmen ni kan få bli uppmärksammad i min blogg räcker det. KOMIHÅG INGE FUSK!!!!!!!

I Ondags var vi på polismationen som Ludde säger och fixade pass åt våra älsklingar och i Fredags fick jag ett mess om att dom var klara så nu ska vi hämta dom och sen fixa ett sånt där Europisk sjukförsäkring sen är allt klarrt för vår resa.

Nu ska jag gå och sova snart ska kolla färdigt på hulken sen natti natti så sov gott mina bloggisar

RSS 2.0