Myskväll på altan!

Hej

Ikväll är det invigning på våran altan, Mestidival och chips, mums eller "mestidivalen" säger Ludwig och det är ju så gulligt så man vill knappt berätta vad det heter på riktigt, men han kommer att lära sig. Det är lika med när det "luknar" konstigt eller ja, luktarkonstigt, gott eller illa ja han kan inte riktigt få till det, och sen har vi grannpojken "Davin" eller David såklart men snart försvinner alla dessa mysiga ord som man kommer minnas förevigt.

Här sitter Ludde i väntan på maten


Det var lite kallt på golvet så vi lånade trasmattor och täckte golvet med.

Här är vår mystjej

Ja, det var inte kallt och vi satt å mös, jag scrappade påskkort, jättekul och dom andra satt och kollade på melodifestivalen, och RÄTT låt vann enligt mig iallafall

Puss på er  


Åh jag avskyr vintern

Hej

Nä nu får det fan va nog med snön,kyla och vinter. Jag skulle på allvar kunna flytta till Australien men jag skulle nog inte få med mig min man, Han är ju lite mer för vinter än vad jag är. Jag fryser ju så förbenat hela tiden.
Jag har ingen lust att jobba, städa ja ingen lust med nåt faktiskt, arghhh nu kommer Fredrik och gör mig ännu mer irri genom att berätta att jag snart fyller år och då bara 33, gammal,fet och gift eller hur var det nu, snygg, sexig och singel ja va fan skit också.
Jag är också förkyld och vi har det stökigt hemma men sämst av allt, min pappa ligger fortfarande på intensiven med respirator och kämpar, och när jag tänker på hur han verkligen har det så är han såååå himla stark och duktig min pappa.
Han är så stor och stark men när man ser på honom så är han ändå så hjälplös, kan inte prata (pga resp) inte äta, kissa eller gå ja, kort och gått är han rätt dålig MEN på bättringsvägen, dom tränar han ur respen på dagarna så han succesesivt ska träna sina lungor, och han tränar att röra sig i sängen lite och idag har han tom suttit på sängkanten, och dom har börjat sondmatat honom vilket också är ett steg i rätt riktning.
Han måste snart komma hem nu till oss, man är bortskämd att ha en pappa som jämt funnits i Kärrbo men som nu legat på lassarusket i över 1 månad. Ja det är rätt lång tid och man har lärt sig mycket så nu ska jag bara läsa färdigt familjens stora läkarbok sen är jag klar läkare, ÖVERLÄKARE.  Jag vet ju tex. att man kan leva utan tjocktarm men inte tunntarm ja där ser ni en solklar, viktig kunskap man behöver som Doktor.

Lämnar läkarsnacket ska bara lära mig att ronda, sen så.  Nä nu sitter vi, familjen och kollar på Bolli sen är det
dax för bingen eller jag nu såg jag att Lurven somnat på pappa Fredriks bröst, såå sött.


Nu ska jag gosa lite så ha det gott alla mina bloggläsare.

Kram kram  och sov gott och tänk på vår   

Känning av våren!

Hej

Idag fick jag lite vårkänslor och det kändes såå härligt, konstigt bara att det är -12 grader på morgon som senare stiger till +7 grader på dagen, hmm ja ja varmare kommer det iallafall att bli ju längre tiden går.

Idag var det första arbetsdagen sen jag var ledig (1v) och det kändes väl inte helt ok, skulle väl vilja vara ledig hela våren och sommaren typ men kulorna måste rulla in.

Läget med pappa är väl som igår kan man nog säga, har dock inte varit ner och hälsat på men pratade med Fritte, och mor min så det känns bra. Längtar efter min pappa och vill att han blir bra och kommer hem nu. Min älskade pappa.

Nu sitttter jag och min älskade man och kollar på I´m alive på animalplanet, det är så intressant. Igår kväll såg vi "Dagboken" åhh jag grät som en tok och kunde inte sluta efter filmen heller så jag somnade i Fredriks famn och sa att jag älskade honom typ 100 ggr och det gör jag verkligen.

Nä ni nu ska jag krypa in i hans famn och gosa. Kram på er alla mina bloggläsare

Livet känns lättare!

Hej

Idag är det bättre med min pappa, han har inte lika mycket hjälp av respiratorn längre och dom ska låta han börja andas på egen hand mere och mer men dom tar det varsamt så inget går på tok. Han försökta prata eller mima och log mot oss, det var som om min pappa var sig självt ett tag. Han kämpar på och jag tror att han är väldigt tacksam över all hjälp han får och han uppskattar våra besök så nu känns det som om jag inte alls vill åka ifrån honom. Skulle vilja vara hos honom hela tiden men jag har 2 barn hemma så det blir lite tokigt. 

Get yours at SweetIM.com
Jag älskar dig papsen!!

Senare på eftermiddan efter besöket hos pappa så åkte vi till Anders som fyllde år tror det är 47. Efter det så åkte vi och hämtade barnen och åkte vidare till Helena som också fyllde år men bara 33, så där käkade vi lite och drack kaffe och nu sitter vi här och ser lite på TV och myser på det som är kvar av Lördagen.

Vill bara påminna er att sommaren kommer om vi står ut ett tag till bara. Se själv den finns ju iallafall på Gran Canaria. Fin bild va?



Så nu mina goa bloggläsare så ska jag glutta på TV, så ha det gott så skriver jag snart igen. Kram på er

  

Läget oförändrat!!!

Hej

Än så länge är läget oförändrat för min kära pappa. Blodförgiftningen han har för han antibiotika för och ja alla möjliga mediciner för att hålla han så stabil dom kan, ja det är jättejobbigt att hela tiden leva i ovisshet för dom kan inte säga hur länge han ska ligga i respirator eller hur lång tid han ska ligga nersövd, men i morgon ska han få en tuben på halsen istället och det gör att han kan får det lättare att prata när det är dax och det blir inte lika jobbigt att ligga vaken med den så det är ett framsteg, för när den är på plats så kommer dom minska på dosen sömnmedel så han kan vara vaken längre stunder. Sen så kommer dom även att lägga om såret imorgon och kolla in maggen. Han har ju ett hål som är öppet och det ligger nån sorts plast över såret och en svamp som suger ur vätska och var som inte ska vara där och jag ska kolla in det imorgon. Ja personalen där är helt fantastisk. Dom gör ju allt för min älskade pappa.

Idag på eftermiddan var jag och Tuva ut i stallet i Hedkärra och var på prova-på-ridning en halvtimme så ställde jag henne i kö till ridlekis, så vi får väl se när hon får börja. Kul hade hon iallafall.

Tuva på Ikaros

Cornelia på Smulan



Två glada tjejer I stallet

Nu ska jag umgås med min man och min kära mor så sov gott alla bloggläsare.

Och tack Linda och Katrin för era stärkande ord.

 


RSS 2.0