KRULLIDUTT!!!

Hej 

Ja, jag har inte bloggat så mycket som jag utlovat men det har varit rätt mycket för mig och hela min familj. Min pappa har det lite tufft nu. Han ligger på Intensiven och har igår blivit opererad för sin blödande tarm, dom har tagit bort 2/3 delar av tjocktarmen så det blev lite större komplikationer än vad vi trodde. Så läget är allvarligt men stabilt. Allt har liksom vänts upp och ner, från att han skulle komma hem i torsdags till läget är i dag. Vi är väl rätt chockade alla vi nära, Han började att blöda kraftigt från magen i Torsdags och blev skickad med ilfart upp på intensiven där fick dom stopp på blödningen och han fick åka ner till sin ordinarie avd på Fredagen igen, men natten till Lördagen började han blöda igen så då blev det akut operation för att rädda hans livet. Så nu sitter vi här, läget är stabilt men allvarligt och vi har fått veta att vår pappa är allvarligt sjuk så vi tar en dag i taget och hoppas hela tiden och mitt hår som är krulligt värre.

Ja, så nu har jag pentat mig så jag ser ut som Trollet Tryggve, men jag trivs som ett troll faktiskt. Himla söt är jag med. Sen är min nya frippa väldigt lättskött, såååå skönt.



Här är det en lite sen gosstund med mormor


sen har vi galningen

 

Ja, här är gänget, I love them all.  


Snö, snö, snö!!!

Hej

Är det en ny istid vi går till mötes? Snön tar aldrig slut, jag längtar till takdroppet men det verkar vi få vänta på.
Ja igår så fick Ludwig nya skidor så han´och Tuva var ut här på vår vändplan och skidade och det var väl lite bakhalt för Ludde men det gick.

Nu måste jag lämna över datorn till min man som måste läsa vidare på körkortet, så kram på er

Godissug

Hej

När ska det värsta godissuget lägga sig???? Jag har typ inte ätit godis på 1 vecka nu fast det funnits en mega påse med godis på jobbet. Jag ska dra ner på godiset och börja motionera, nu ska extra kilona av, Glansdagarna är över och nu är det APELSINER som gäller. Alltså jag är hungrig typ hela tiden + att jag är supergodissugen,  och äter då en apelsin,  mums, NOT. Jo då det är gott jag äter otroligt med apelsiner just nu. Sen var jag ut i skidspåret med syrran i dag och åkte iallafall 5 km. och igår tog jag och tufsan en tur här bort vid oss, på London. Hon fick nya skidor av farmor och farfar i Söndags och sen dess vill hon åka hela tiden, och duktig är hon med.
Sådan mor sådan dotter. Vilka möjligheter hon har då eller hur? 

Nä nu måste jag dessvärre sluta för jag har bara fått låna datorn enstund av min man, han sitter och pluggar till sitt BE-körkort som han ska skriva på Onsdag. Så han sitter och gör test hela tiden på nätet, å det är bra myucket svårare nu än när vi tog det. Så helt galna frågor. Men det ska nog gå bra, vill ut och kajka runt med huso el vagno.

Så kram på er och fortsätt nu att kolla på OS.   

Mamma på besök

hej

Nu sitter vi hela familjen tillsammans igen men min kära mor också. Vi kollar på Americas funniest homewidieos, så himla roligt. Ja min pappa ligger på lasarettet sen i Söndags, han opererades i måndags för sitt bråck på kroppspulsådern och har lite besvär och ligger därför kvar så nu vill inte mamma ligga ensam hemma så då har hon turats om att sova över hos oss och fam Bragesjö. Så idag var vi till far och hälsade på, jag och barnen sen kom Fredrik från Stockholm. Efter det åkte vi till ICA på erikslund och handlade lite mat och sen hem igen.

Nu dansar och springer Ludde runt som en tok och gör av med den sista överskottsenergin. Tänk om han ändå kumde ge lite energi till mig för nu är jag för trött att plicka på datorn så nu ska jag istället gosa med min man. Puss på er

Alla mina älsklingar



Här sitter jag å bloggar, ett litet käckt kort taget av min son.



Sov gott   


Min epic six

Hej

Finally så har jag fått min efterlängtade stansmaskin epic six, ett oumbärligt verktyg för scrapping. Den stansar ut bokstäver och siffror, figurer ja det mesta men ,man måste köpa motiven och dom kan kosta men jag får ta lite i taget, börja samla på sig. Sen har vi köpt en fotoskrivare vilket fulländar min scrappingutrustning, för nu kan jag ta kort gå in och skriva ut det och scrappa om det senare på eftermiddan, coolt va? Nu är jag scrapping drottning.

Ja nog om scrapping, jag idag så var Ludde lurung och klippte sig hos mimmi med farmor och han blev så fin. Men nu sover mina 2 godingar i vår säng, Fredrik är på kurs i Stockholm så jag och barnen är helt alena, och jag ska snart gå och gosa med dom. Så Erika min vän, ikväll blidde det inga kort får ta det imorgon, hoppas du tycker det var ok för jag vet att du tycker det är kul att se kort. Men puss på er, mina kära bloggisar.

Love U all 


Vikt, vikt, vikt!!!!

Hej

Fy attans nu ska jag verkligen börja att träna, ska ut i skidspåret och ta en tur, sen ska vi börja å styrketräna jag och my lovely, Fredrik alltså, 2 ggr/veckan. Nu får det vara nog på gottandet. Jobbet har börjat, semestern är slut och godis finns överallt men jag ska inte handla någe mer, eller ja på helgen såklart ,men då måste jag sluta med att köpa Marabou´s schweizernöt, typ helt fantastiskt sjukt, galet gott. Jag är nog rätt besatt av just den chokladen.

Ja ja nog om det, idag var jag, Ludde, TUva, Helena, Markus, Cornelia och lilla Elvira till en stor snöhög på Seco´s parkering där lekte barnen 1 timme eller så. Det var mysigt. Sen åkte vi hem till Helena och åt mat och sen skulle vi försökte scrappa lite vilket visa sig vara nästintill omöjligt. Tjejerna var osams typ hela tiden samt att lilla Elvira ville vara med fast att hon var väldigt trött och behövde sova samt att Helena skulle rasta hundarna, ja så ni kanske kan förstå att det inte funkade så bra. Ja just det, var, var våra män, ja dom var på tattarsjöns is i Riddarhyttan och försökte pimpla men det gick inge vidare, ja Richard fick en regnbåge men det fick han ändå inte som en riktig fiskare för att ni vet ju att man pimplar med blänke och krok och så ska fiskarna nappa på det, alltså sluka kroken men hans fisk fastnade av en slump på hans krok tack vare att fisken var och naggade lite på kroken och då drog Richard till och fisken fastnade under halsen på kroken. Så enligt sportfiskes regler så räknas inte en sån fisk och bör släppas tillbaka, men det ville inte Richard utan lossades som ingenting och tog med sig fisken hem, hoppas den smakar.

Här är gänget från dagens kuligheter.
 



Förresten Fredrik har rekordet, ingen slår hans Stingrocka han fick i Atlanten när vi var på semestern. Coola karl.
Fast här är det Henrik som fått upp hans stingrocka, men dom väste och killen brevid höll i taggen/svansen.
Han så åt killarna att inte röra taggen för dom är giftiga så han virade in den en handduk. Visst är det väl kul och häftigt.


Ja nu ska jag kolla vidare på Melodifestivalen.

Puss på er
  förresten ni glömmer väl inte att ta hansd om vår fina värld och vår miljö?   
        
                          

            GLÖM INTE ATT KÄLLSORTERA !!!!                                                                                   


Bardadax

Hej alla Fredagsfirare

Nu har Barda börjat igen så barnen blev som vanlig livrädda, se själv

Står och kikar på försiktigt bakom väggen, lillskrutten.

Ja, nu har vi blivit friska och det känns skönt, så jag jobbade Torsdag och Fredag. Så nu är man tillbaka i gängorna igen.

Sitter nu och bloggar, kollar på tv, äter godis samtidigt som mina 2 barn skriker, springer runt, retar varann och blåser ballonger och släpper ut dom så det flyger runt ballonger i hela rummet, kul, kul. Alltså en alldeles vanlig och stillsam Fredag i en alldeles vanlig Svensson familj, ahhhh so nice. men snart slka dom gå och sova mina 3 hmm 2 barn och då somnar jag nog framför TV.

Idag fick jag lite nytt scrappingmatrial och det var såklart superkul. Ska scrappa imorron med Helena.

Just det igår efter jobbet så var jag och hälsade på hemma hos fam Bergner/Bäck, träffade alltså Lisa, Ronny och lilla Lykke och ni ska veta såå söt hon är värsta "Rockabilly" frippan. det var så kul att träffa dom.

Nu ska jag kolla på resten av Let´s Dance, jag ska nog anmäla mig själv och Fredrik på danskurs, vad tycker ni om det?

Här kommer lite kort från vår semester






Sen jag "The Blogging Lady" och såg ni vem som var med oss,  ja Aschieboy, Ashton såklart.


Puss och kram på er å gonatt  


MAGSJUKA!!!!

Hej

Jag och Tuva har fått magsjuka eller vinterkräksjukan eller vad det nu är, jag blev dålig igår på jobbet och senare på kvällen vaknade Tuva och var så blek i ansiktet och spydde 2 min efteråt, sen har hon spytt hela natten men nu verkar det bli bättre. Jag själv känns också lite stabilare redan min sista kräka var i natt också så jag tror inte det blir fler kräkor nu iallafall.

Hemma hos fam Holmedahl alltså Fredrik systers familj så ligger Vera, Alma och nu Jenny, det måste varit nåt vi fick med oss som ett sista minne på vår semerster. Härligt .

Ja, just nu är jag inte så sugen att blogg men jag återkommer när mitt humör är på topp.

Puss och kram på er alla, (magsjuksfria pussar alltså)  

RSS 2.0