Jag är kär!!!

Hej

Ja, jg är kär i Ashton Kutcher. Har ni sett honom på allvar, alltså han är nog den mest snyggaste, vackraste, sexigaste man jag sett, ja förstås efter Fredrik. Jag ska bli i hop med honom fast det kan ju bli lite problem på vägen, jag är en gift 2 barnsmamma och bor i Sverige, han är gift med Demi Moore men det förstås är ju inget hinder det värsta är att han bor i USA, attans. Ja han kanske byter ner sig kroppsligen på frugorna, jag kanske kan vara en aning otränad gente mot henne MEN jag har köpt träna 15 min om dan av och med Paolo Roberto så snart sitter skinkorna där dom satt för 10 år sen. Ja vad säger ni ska jag satsa på ASH eller? Nja jag kanske har det bra här hemma men min underbara family. THEY ARE THE BEST.

Fredrik sitter och kollar på nya bondfilmen och jag ska gå och nana.... så sov gott!

 och dröm om honom


Nu vet jag varför!!!

Hej

Nu har jag och Fredrik tagit vår vaccinationsspruta, nu är det bara Tuvis kvar och hon får den imorgon. Jag skulle varit på Aloevera party idag hos Frida men jag mår inte alltför bra men det går nog snart över, krasslig bara som sagt lite lättare influensa symptom.

Nu är Ludde hos kusinen Pontus med sin kusin Elle och leker, dom tycker det är så kul att vara där.
Jag sitter här i soffan med en kopp kaffe och bloggar och Fredrik kollar på nån pang pang film
Vet ni att jag har lärt mig att dricka kaffe, konstigt va?

Jag är en sån som gärna vill veta varför saker och ting sker och jag har svårt att släppa förrän jag vet vad som har hänt och varför, så jag tänker på varför jag drabbades av panikångesten i Januari, jo det var så att året innan så utsatte jag mig själv för sånt som jag varit livrädd för i hela mitt liv , japp åkte berg-och-dal-bana på Liseberg åkte tom Balder fast jag var såååå himla rädd så jag grät men jag gjorde det. Jag har alltid varit såå himla flygrädd men fick i mitt förra jobb chansen att åka till Belgien och besöka vårat stora centrallager själv. Så jag övervann återigen min rädsla och satt mig på planet ner till Beligen och kom hem helskinnad och med en erfarenhet rikare. Jag tror att jag gick för hårt ut eller vad tror ni? Eller så är jag en TUFF BRUD helt enkelt som bara är såå snygg och cool. Jag det finns nog många sanningar att leta efter men vissa saker för man nog lägga ner och låta det vara som det är.

Ja nu är vi själva som sagt och Freedrik går och sjunger: Ni är vi själva i huset, så vi kan göra det var vi villlll, men vi måste skynda osss. Fattar inte vad han menar hmm...men han ska snart på hockeyträning så han kanske vill ha hjälp att packa hockeytrunken. Vad tror ni???

Nä nu ska jag väl hjälpa honom med det innan ungarna kommer, alltså att packa hockeytrunken.  

Puss på er

Whiskeyfruar!!!!

HEJ

Förra Lördagen var Fredrik på whiskeyprovning och ska nu bli medlem i en whiskeyklubb som finns här i Fagersta, inte många medlemmar kanske men ack så trevliga enligt Fredrik. Ja så nu blir man en scrapbooking fanatisk whiskyfru, kanske skulle det vara nåt för TV alltså nåt i stil med desperata hemmafruar va tror ni? eller ensam whiskeyfru söker... ja ni det finns ideér.

Ja idag snöade här i fagersta rätt mycket och hoppas det snöar imorgon också så kan jag kanske ta några fina julkort på barnen. Ja vad har hänt här hemma den senaste veckan mer än att våra "huvun"  varit fulla med tankar kring vaccineringen, men ikväll efter vi har pratat och läste om att en 8-årig flicka har dött av flunsan så har vi bestämt att vi tar det, vi ska ju ut och resa i Januari så då är det inte så kul att bli sjuk.

Ja förövrigt så mår katten bra och svina har fått sin veckoträning, simning, 1000 m. Ha nä ni men nu är dom feta alltså våran marsvin Molly och Doris eller som jag kallar dom Dolly och Moris, japp dom har rört på fläsket dom små liven och dom och inte "SKREK DOM SOM EN GRIS" fast dom är marSVIN  utan dom simmade runt i badkaret en stund var,  sen var det borstning och föning eller nja det kanske var att ta men; men hur som helst var dom lugna eller rent av skräckslagna svårt att bedöma på ett sånt litet rart gnagedjur. Dom lever och andas och ÄTER som vanligt iallafall, så nu blir det 1 gång i veckan sen släpper vi ner katten då simmar dom nog utav bara F-N, nä skoja bara, våra små råttor för bästa tänkbara vård och kärlek.

Ja nu ska jag gå till min kära man innan jag spårar, är skittrött så då blir det bara tok. Så nu "go vänner" ska jag snart gå ner å slagga.

Förresten så älskar jag mitt nya jobb eller ja älskar är nog att ta i men jag trivs sååååå bra. Vill aldrig sluta där, "Barabababa I lovin it"

Puss på er tillsvidare....och sussa sött!!!!

RSS 2.0