Vikten av mitt bloggande!!!

hej på er igen

Har just läst lite tidigare inlägg på min blogg och insett vikten av mitt bloggande, så himla kul det är att läsa även för mig och se bilder och minnas tillbaka på, så nu jävlar så ska jag blogga minst 3 ggr i veckan och det är ett löfte.

Jag vill att ni är en del av mitt liv och att jag är endel i ert liv att ni ska tycka det är kul att slå på datorn och gå till min blogg och inte ständigt läsa samma tråkiga rubrik men nu måste jag bara ragga tillbaks mina gamla bloggläsare, så hjälp mig om ni kan, så blir jag lycklig för jag har ju inte ens berättat om vår jul så här ska skrivas och berättas och lägga in bilder och videoklipp så gå nu in var dag så ska jag se till att det ska finnas nåt roligt att läsa

Puss på er alla mina bloggisar

Hemma igen

Hej Snögubbar

Nu är det andra gången jag skriver på raken, återigen blir jag utkastad från internet, nåt är verkligenm galet på vårt internet, så nu orkar jag inte skriva om allt så därför skriver jag mer imorgon om jag får tid, ska verkligen försöka. Ni ska få sammanfattning av vår underbara semester på Gran Canaria.

Kram på er från en lättgräddad pepparkaksgubbe.

Fylld av endorfiner!!!

Hej

Idag har jag varit och skidat runt Eskiln 2 varv, alltså 5 kilometer. Det var helt fantastiskt skönt, frisk klar luft och lite singlande snö, hur mysigt som helst. Första varvet åkte jag med Hanna men andra varvet skulle jag först inte göra så Hanna spurtade vidare men då tänkte jag " Va f-n nu kör jag ett varv till jag med och så bra det gick och det var så rofyllt att bara vara för sig själv ett tag i skidspåret och sen laddade jag kroppen fullt med endorfiner vilket är såå behövligt. Vet ni att jag har fått veta att Ananas innehåller ämnen som är bra för välmåendet, det psykiska alltså.

Ja visst är väl snön ich vintern härlig men jag längtar faktiskt redan lite grann till våren då snön smälter och allt vaknar till liv. Mellan spade och kratta är en fantastisk.

Nu har jag suttit och skrivit 2 ggr och allt bara blir fel så nu ger jag upp för idag, typ en timme och allt är borta.
´
puss

Ni ser rätt!!!!

Hej

Ja jag är fortfarande kär i Ashton men nu på begäran av mina vänner Linda och Erika så Here I am my dear ladies and maybe some (enstaka) gentleman så kan ni se något annat än "Jag är kär" som rubrik på min blogg.
Hmm hoppas ni förstod?! för det gjorde iallafall jag, hahaha.

Ja nu har vi lagt våra barn för ca 1 timme sen men ludde luring han struttar uppe ännu, när Fredrik hade läst klart för han, så sa han till Ludde att "sov nu", svaret han fick var "aldrig i livet". Ja ni, han är så himla go så jaaa vad ska man säga. Japp sen nu har han varit upp igen och klagade på att han var hungrig och Fredrik sa "nej Ludde du är inte hungrig" Varpå ludde sa "Sjyst" sen var det inte nå mer med det så nu sitter han i sängen och sjunger. 

 
ser så trött ut hmm SOV UNGE!!!!!!!



Sen har vi vår lilla "preteenager" alltså lilla tonårsungen vår som lyssnar och sover så sött med vår lilla ronja

Ja jag ska skriva lite om jul och nyår och lägga ut lite vimmelbilder. 

Men nu är mitt te slut och clementinerna uppätna så nu ska vi väl ta in på knoppegården jag och min kärate.

Ta hand om er alla och ta vara på livet och varann, det gör jag.

 Svårt att sova??? räkna får! 

RSS 2.0