Välkommen ljuva vardag!!!

Hej

Idag börjar skolan å dagis och jag å Ellie är ensam igen men det är faktiskt skönt. Igår tog jag hand om massa tvätt men har en del kvar så jag ska ta hand om det ikväll. Tänkte ta en promenad senare, kanske till pappa.
Jag på tal om pappa så ibland har man konstiga tankar jag går tex. å letar efter potensiella pappor dom som liknar pappa, alltså nu menar jag inte att mamma ska skaffa en ny man men jag vill bara liksom bara krama om ha en pappa, hmm det låter kanske konstigt men jag saknar han sååå himla mycket såå sjukt mycket det är så jobbigt. Vissa dagar så går det bra sen vissa dagar blir man så påmind om verkligheten, att pappa faktiskt inte finns mer. Han fattas mig såå mycket. Uppskatta era föräldrar och var glada att dom finns vid er sida fast ni kanske är oense och arga på dom ibland, för en dag så finns dom inte längre men då hoppas jag att ni är äldre än jag var när min älskade pappa gick bort.

Ja över till ishockeyvärlden, Ludde var på hockeyträning igår och var tacklad men vår lilla pys ställde sig upp och sa till killen: Det här ska du få betala för. Så cool kille man har. Han är så lillgammal.

Jag tog en paus i bloggandet så nu hann jag stryka färdigt tvätten och nu ska jag sminka på mig lite sen ska jag hämta hem stålmannen från dagis.

Kram Anna


Shoppingdag i Fagersta

Hej

Idag har jag å Tuva haft en kort tjejdag på stan vi handlade ett par tofflor till pappsen sen en jacka till Tuva och 2 "SNÖ" armband till mig sen fick jag lov å köpa en legogubbe (Herofactory) till Ludde sen fick  lillan en barnvagnsskallra så vi handlade något till alla idag, lite snällhetspresenter med andra ord, sen en present till Cornelia Vi fikade även med Mimmi och barnen på Vallonen sen blev det disco hemma hos Tuvas kompis Cornelia. Jag och Ellie följde med hem till Cornelia där jag drack lite kaffe å tog en korv m. bröd. Sen åkte jag och lillpluttan till Dompan å handlade mat som Fredrik tillagade medan jag hämtade mamma å Elliot hemma hos Maria å Tom sen hämtade vi Tuva å Amelie från discot sen vidare till pappa å skottade rent lite runt graven å tände ett ljus å pratade med honom. Det är så skönt att åka ner dit å speciallt på kvällarna, det blir så fint när man tänder ljus för pappa. Det ska alltid lysa hos honom. Å vad jag saknar honom, min älskade pappa.

Igår kom våra goingar hem så det är så härligt att ha dom hos oss igen, fast dom bråkar konstant men det gör inget.  Men nu så ligger dom å sover men inte Ellie Pellie för hon skriker för full hals.  Så nu dricker vi lite kaffe och kollar på Snuten i Hollywood 3.

Ja nu ska jag snart natta så eller kanske jag å Ellie tar en raggarrunda på stan för att få henne att sova, lilla skitungen.

Lite kort bara


God Natt på er


Barnen är i Sälen

Hej

Nu sitter jag här hemma ensam, Fredrik är å köper godis åt mig. Snällt va? Blev så galet sugen på gorre så då stack han å köpte. Det ni tjejer kallas att man har pli på sin man. Snfsan har precis somnat och Frida har åkt hem efter en golfrunda. Idag har jag varit hemma hos syster Maria å fikat innan det var mor å jag på kina och åt, jättegott. imorgon ska jag nog ta hand om tvätt har massa stryktvätt och viktvätt så jag har nog att göra.

Ja sen är ju inte våra älsklingar hemma, dom är i Sälen och åker skidor badar på äventyrsbadet där och jag LÄNGTAR efter dom men vi har bokat stuga i Säfsen i Mars med Fam Bragesjö och så ska mor lilla mor följa med. Vi väntar på Fam Grahn om dom ska med eller inte ja vi får väl se. Vore jättekul Katrin.

Nu längtar jag efter min älskade pappa har inte fått sett honom på snart 3 mån det är så overkligt att han inte finns längre jag får aldrig mer prata eller se honom. Jag vill bara att han ska sitta vid köksbordet och lösa korsord när man kommer ut och hälsar på mamma men det blir alltid samma tomma känsla när man kommer ut dit. Det kommer aldrig att bli desamma som innan pappa dog. Allt förändras. Och allt till det sämre men jag är så tacksam att min mamma finns kvar och att vi har henne. Jag kommer ihåg när pappa precis hade dött så frågade jag min vän Mimmi som tyvärr också förlorat sin pappa för några år sen om man alltid kommer tänka på pappa varje dag och svaret blev JA  hon tänker på sin pappa varje dag men sorgen är inte lika stark utan efter ett tag så blir det såklart lättare och visst har hon rätt, jag tänker på pappa varje dag och flera gånger med, faktiskt mest hela dagarna, jag var rädd att det skulle bli jobbigt att ha han i tankarna men vet ni? det är inte alls jobbigt så länge man inte gråter utan minns de roliga som vi fått uppleva med honom, alla minnen finns kvar och dom är många å roliga. Men längtan efter honom är ofantligt och enormt jobbig och det värsta av allt vi rår inte på det. Det är som Lovis i Ronjafilmen säger när skalle-pär dog: Vi föds och vi dör, så har det alltid varit och Mattis säger: Men han fattas mig åh han fattas mig och vet du pappa? DU FATTAS MIG. Jag älskar dig min älskade pappa.

Här kommer en av låtarna som vi hade på hans begravning




Jag har lånat Tuvas datorn å då hittade jag lite bilder som pappa,Tuva och Ludde tagit på tok


Lite dålig bildkvalitet men ni ser ju hur gulliga dom är ändå.

Nä nu ska vi kolla på Knight and Day och dricka lite Latte,

Kram så länge alla insnöade, frusna vänner.

RSS 2.0