Sista semesterdagen

Hej

Idag var det min sista arbetsdag och det känns förjävligt, jag vill inte alls börja jobba, men bara man kommer in i det så går det ju oftast bra. I dessa tider ska man vara glad för att ha ett jobb. Å jag är jättegla. Idag har jag städat igen och sen var vi över till Cornelia och hennes mamma Helena och lillesyster Elvira och sen Cornelias storebror Marcus. Vi fikade och pratade i ca 1 1/2h  det var så trevligt. Efter det så kom Terre Berre (terese Narfström hem från Stockholm och besökte oss en liten stund. Sen åkte hon med oss upp på stan där hon träffade sin mamma Gun. Sen åkte våran familj å handlade mat och en nästrimmer åt Tom Tvärtom, det behövs nog. Ska även köpa en åt min man. Ja hemma hos syster ysyter så fikade vi och pratade en stund så trevligt, barnen lekte och hade det så kul, dom har ju inte lekt på hela veckan nästan, Ludde och Elle är som lång och lerhalm. Dom kommer nog att få lika kul i tonåren om inte roligare. Aldrig osams och skrattar åt varann eller med varann hela tiden. Det är så kul att höra dem.

Ja jag måste bara berätta för er vad vår Luddekorv sa idag, jag sa åt han att han skulle sätta på sig pyjamasen och då så han: Kom då,
mamma: nä den ligger där
Ludde:  ja men hjälp mig
mamma: nä, du är stor kille och kan det själv.
Ludde: Nä det är jag inte
mamma: komigen nu
Ludde: nä nu pratar vi inte om det här nå mer
mamma: vaddå?
ludde: ja om jag är stor eller liten.

Japp så det blev mamma som klädde på sin lilla söta kille. Han har då mor sin lindad kring lillfingret.

Sist på mallis så blev det samma visa när Fredrik skulle bära honom, då sa han samma sak när Fredrik sa åt honom att du kan gå själv, du är ju 4 år, då sa han bara jag är liten pojke så pratar vi inte mer om det pappa. 
 Åhhh vår guldklimp. Han är så himla go.

Nä ni här kommer lite fina bilder från mallis



En rolig kväll vid scenen


Mitch Buchanon och Tuva snuva


Här är Smiley och Erik, ungarna älskade Smiley


Här kommer bilder av ett dom läckerheter det bjöds på, och detta är bara lite av allt som fanns att äta









Mitt favvobord, Glasssss mums.






Detta var bara en dag av alla. Tänk er vilket matparadis

Dröm nu om alla goa efterrätter och sov så gott, tusen kramar Anna  

Barn, barn, barn

Hoppelihej

Ja nu har det varit barn här i dagarna 3, Vera sov här Måndag och Tisdag och inatt ska lilla Cornelia sova här,så nu ligger dom alla tre Ludde, tuva och Cornelia här i vardagsrummet på 2 madrasser och myser. Dom har lekt då bra hela eftermiddan och kvällen.

Tre gullrumpor



Imorgon ska jag äntligen få träffa Linda och lilla Ella och det ska bli så kul, så Tuva ska vara hos Cornelia men Ludde ska följa med mamma. Så vi ska åka hem till Fam Alsén sen ska vi och äta på en chinarestaurang så gott det ska bli sen far vi hem och grattar farbror eller det blir väl morbror TOM som fyllde 42 år den 1 augusti och då var vi på Mallis.

igår kom Fredrik hem med ett par trumpinnar som han har fått av Chrille, rätt coolt att ha ett par trumpinnar från en riktig Rockstar eller ja barnen fick dem så nu kan karriären ta fart villken dag. Tack Chrille hälsar lilla trumslagarpojken Ludde. Du kanske kan lära han ett å annat? Det verkar ju funka med tandborstar och ett par stolar också eller vad säger ni? Titta själva.



Idag har även Amelie och malou varit här, har varit barnvakt så det har varit mycket nu, bjöd även fam friman på mat, sparre och körresås. Sen har jag städat Luddes och tuvas rum dammat, torkat golv och putsat fönster sen möblerade jag om i Tuvas rum så det blev riktigt fint. Det gjorde jag när Ludde var hos Erik Enarsson och storasysyter Elin var här med Tuva och Cornelia. Så jag har hunnit en massa och det känns skönt.

Nu tittar vi på filmen  "Där havet slutar" med Michelle Pheiffer, rätt ledsam film, deras barn blir kidnappad och dom återser varann efter 9 år, ja en sorgsen film.

Nu så är det natti natti snart så ha de gott och ta hand om er alla mina bloggisar..

 Sov gott kramar Anna

Ledsen

Hej

Idag är det ingen rolig dag, för att min älskade vän Katrin och Chrille och lille simon ska flytta till Norrköping. Jag vet att det inte är långt men det känns bara förjävligt. Vi har haft nära till varann sen vår vänskap började för 10-11 år sen och hon är min bästa vän. Jag åkte dit idag och hjälpte till lite med städningen sade hej då och jag kan säga att både Jag Katrin grät som små barn, jag har knappt velat prata om detta för då har jag börjat tjuta, jag vill verkligen inte att dom ska flytta men jag kan ju inte styra det. Vi får bara hälsa på dem ofta och se har vi Storasyster Jenny m. familj där också sen Kolmården så nu har man mycket att åka ner till Norrköping för. Fredrik är fortfarande där och hjälper dem att packa in lastbilen med alla möbler och tusen kartonger kl är 22.44 så han lär vara rätt trött när han kommer hem.

Paus.... ska duscha, kommer snart!

Klar, luktar jättegott... ja tillbaka till min kära vän Katrin en sån vän skulle alla få ha. I love her!!!

Ja ni,  visst har jag blivit bättre på att blogga. Och jag blir så glad att ni skriver till mig och hoppas att ni har det bra nu Jenny nu när du får lillsyrran hos dig. Men nu vet du att jag kommer att hälsa på er båda och det kommer bli oftare nu när ni båda är där. Och sen får Fredrik tid att hälsa på sina bröder... Aporna, hahahahahhaha.  och min vän Mimmi mus vi kanske kan grilla imorron Torsdag? Hemma hos er? Hör av dig, babe!!! 



Vera sover sin andra natt hos oss så vi har bäddat madrasserna i Luddes rum så nu sover dom små livet sött. Så idag har jag haft 6 barn har ett tag sen var det 5 Tuva, Ludde, Vera, Amelie, Malou och sen David. och imorgon blir det samma visa så jag gjorde ugnspannkaka som serverades på papperstallrikar med sprut/flaskgrädde, socker och mamma
Ullas hemmagjorda hallonsylt från våra buskar och mmmm så gott det var. Nä ni nu ska jag gå och sova snart ska borsta nötterna och jaf ska väl vänta in min kära man, jag har semester så vad gör det att jag sitter uppe en stund till.. Ahhh vad skönt.

Three sleeping beuties


Kolla in dessa små rockers, coola va?
 


Just det, idag har jag städat vårat badrum, allrummet där nere och lilla toan, dammat, dammsugit och torkat golv. Sen har jag städat skafferiet och slängt en massa gammal mat så nu är det fint.

Ja ha det bra alla mina bloggisar och   everybody and see you soon.


HMMm vart tar tiden vägen???

Hej hopp

Ja vart tar all tid vägen?? Jag undrar om nån är och snor den! Jag hinner knappt med min blogg som jag ändå lovar men jag har tvättat, klippt gräsmattan här och klippt gräsmattan hos svärisarna och sen på eftermiddan aå var Hanna, Ivar och lilla Stella här och det var så trevligt som vanligt, Thanks Hanna Banana, min kära fika kompis. Ja sen har jag faktiskt strykit kläder så lite nytta har jag gjort, ja just det jag tömde 2 diskmaskiner och fyllde 2 och sen dammsugit och torkat golvet, hmm attans vad jag varit duktig igentligen när jag fick allt nedskrivet. Idag så hade vi också besök av grannbarnen Adde och David, Adde åt lunch här och lånade toan för att göra nr 2 och David badade och åt kvällsmat och kollade på "Bilar" tills kl 21.15 men mina barn fick korv med bröd hos Adde och David så vi har bytit barn lite huller om buller idag men det är bara kul, storpojkarna kommer så bra överens nu så då är det extra kul, speciallt när luddde och David hälller sina shorts fulla med sand därav badet.

Ja dagen har varit händelserik så nu är jag trött så nu ska jag lyfta min fina nätta stjärt ner till duschen och duscha av mig mitt äckliga svett. Skönt!

Här kommer några bilder från Mallis

Tuva och hennes kompis Julia


Barnen med varsin drink väntar på "Smiley"


kort taget av vår plutterutta vid lekparken


2 snygga bönor Svärmor Eva och jag vid scenen där underhållningen var

Son och Far i full färd med att dricka sin drink, vilket dom gjorde varje kväll



Ja mer kort och roliga filmer kommer att komma.

Kul Linda att du läser min blogg, jag visste inte det, kommer å hälsar på er innan lillan blir för stor. Puss på dig

och ha det gott alla mina glada bloggisar Anna

Mallorca, åhh så sköntttt!!!!

Hej

Nu ska jag bättre mig rejält, har haft en skön semester och har nu kommit hem från en skön, avslappnande vecka på Mallis, med en extra stor sol och 35 grader så nu kommer snart höstens mörker smygande så då kan jag ta min kopp te och min lilla vän datorn och sätta mig och blogga och hålla er uppdaterade om min HÄRLIGA liv medans Fredrik lägger sin kärlek och omsorg på heta Greta (kaminen). Men nu är klockan så mycket så nu ska vi gå och nana (sova)!!! och jag har så myckat att visa er från semestern och det tar tid att lägga upp bilder och små filmer på bloggen så det tar jag mig tid för imorgon.

Sov gott på er så syns vi imorgon, JAG LOVAR!!!

PUSSS och KRAMMM


RSS 2.0