Ledsen

Hej

Idag är det ingen rolig dag, för att min älskade vän Katrin och Chrille och lille simon ska flytta till Norrköping. Jag vet att det inte är långt men det känns bara förjävligt. Vi har haft nära till varann sen vår vänskap började för 10-11 år sen och hon är min bästa vän. Jag åkte dit idag och hjälpte till lite med städningen sade hej då och jag kan säga att både Jag Katrin grät som små barn, jag har knappt velat prata om detta för då har jag börjat tjuta, jag vill verkligen inte att dom ska flytta men jag kan ju inte styra det. Vi får bara hälsa på dem ofta och se har vi Storasyster Jenny m. familj där också sen Kolmården så nu har man mycket att åka ner till Norrköping för. Fredrik är fortfarande där och hjälper dem att packa in lastbilen med alla möbler och tusen kartonger kl är 22.44 så han lär vara rätt trött när han kommer hem.

Paus.... ska duscha, kommer snart!

Klar, luktar jättegott... ja tillbaka till min kära vän Katrin en sån vän skulle alla få ha. I love her!!!

Ja ni,  visst har jag blivit bättre på att blogga. Och jag blir så glad att ni skriver till mig och hoppas att ni har det bra nu Jenny nu när du får lillsyrran hos dig. Men nu vet du att jag kommer att hälsa på er båda och det kommer bli oftare nu när ni båda är där. Och sen får Fredrik tid att hälsa på sina bröder... Aporna, hahahahahhaha.  och min vän Mimmi mus vi kanske kan grilla imorron Torsdag? Hemma hos er? Hör av dig, babe!!! 



Vera sover sin andra natt hos oss så vi har bäddat madrasserna i Luddes rum så nu sover dom små livet sött. Så idag har jag haft 6 barn har ett tag sen var det 5 Tuva, Ludde, Vera, Amelie, Malou och sen David. och imorgon blir det samma visa så jag gjorde ugnspannkaka som serverades på papperstallrikar med sprut/flaskgrädde, socker och mamma
Ullas hemmagjorda hallonsylt från våra buskar och mmmm så gott det var. Nä ni nu ska jag gå och sova snart ska borsta nötterna och jaf ska väl vänta in min kära man, jag har semester så vad gör det att jag sitter uppe en stund till.. Ahhh vad skönt.

Three sleeping beuties


Kolla in dessa små rockers, coola va?
 


Just det, idag har jag städat vårat badrum, allrummet där nere och lilla toan, dammat, dammsugit och torkat golv. Sen har jag städat skafferiet och slängt en massa gammal mat så nu är det fint.

Ja ha det bra alla mina bloggisar och   everybody and see you soon.


Kommentarer
Postat av: Erika



Jag tror minsann Anna att det är dig de fått partygenen ifrån.

2009-08-13 @ 20:29:52
Postat av: katrin

Äntligen internet igen!! och jag kan nu läsa din blogg!! Ja nog är det sorligt att vi inte bor 1 mil ifrån varandra längre men som tur är så finns det telefoner och bilar! Det bästa av allt är ju att vi alltid har varandra vart vi än befinner oss och det tycker jag känns bra! Du är min bästa vän och det vet du, fast jag nu bor med aporna!! Hoppas det gick bra på jobbet idag! Hörs sen! Kramar!!

2009-08-24 @ 15:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0