Clementiner

Hejsan

Har ni samma problem som vi här hemma? Vi köper typ hem 20 kilo clementiner och 20 sekunder senare är det slut, Ungarna kan typ äta hur många som helst. Viiserligen är det toppen men det kan väl finns nån clementinbotten i deras små magar hmm men varför? det finns ju knappt nån godisbotten och clementiner är ju ändå nyttigt.

Japp då satt man här själv igen och kollar på mammas pojkar på 4.an fjolligt värre, grinar i TV är väl inte riktigt det man skulle utsätta sig för. Nä tur att jag redan har blivit godkänd hos Fam Svensson. Ja när man talar om min älskling så längtar jag sååå mycket efter han. Idag ringde han och ville bara påminna mig om att jag är gift och han är min man...vi har ju inte träffats på 2 dygn snart, lite på morgonen bara. Så nu får han snart komma hem. 

Nu kollar jag på lyxfällan och fy attans vad endel skuldsätter sig, helt sjukt. Tur att jag har gått upp i tid och att jag blivit så ekonomisk. Nu tar jag ut på bankomaten varje gång istället för att jämt slänga fram visakortet och nu har jag riktig koll på ekonomin och jag även känner att jag inte behöver handla på en gång utan istället vänta och spara även fast det inte är så stor summa. Ja det är så skönt.

Alldeles nyss var jag ner till Ludde som ligger i vår säng, eller låg han trillade ur och vaknade helt yr och liksom lite borta, nästan så jag tyckte det var lite läskigt. Han var i nån sorts dvala. Så nu vill jag helst bara väcka honom och se så allt står rätt till men jag vet ju att det inte är nåt fel men ni vet kanske endel av er att barn verkilgen kan vara liksom i ett dvalliknande tillstånd som kan verka llite obehagligt för föräldrarna.

Nä ni nu ska jag gå in och tvätta av mig sminket för snart kommer min man hem, så ha det gott

kramar Anna

Ensamkväll!!!

Hej hopp

Ikväll har jag haft besök av Frida, det var mysigt. Fredrik jobbar över till en 22.30-23.00 så jag sitter själv här nu bloggar,och tittar på push, push, push programmen, viist det är ju min kväll ikväll.

Nu är det 2 dagar kvar på Customer Service och jag tänkte bjuda på tårta, men när jag sa det till mina jobbarkompisar så frågade endel varför, fyller du år? Dom verkar ha glömt att jag slutar på Fredag och byter avd så det känns ju lite tråkigt, ja ja jag har inte glömt det så tårta bjuder jag på iallafall. Min kära mor ska baka den imorgon. Mums!

Idag kom jag på att jag ska ta med min man till Ullared och shoppa lite, det finns ju endel där som ex. kläder, fiskegrejer och scrapbookingaffär, hmm jag bara måste dit och shoppa även julklappar till barnen så nu ska vi vara klara med dom i November.

Nä nu ska jag gå å natta så sov gott  

She´s back

Halloj

Japp nu är det Tisdag kväll och vi sitter i soffan och rätt mosiga, alltså hur trött kan man va? I Lördags var vi i 
V-ås och grattade Vera sen var jag å jenny ute på stan handlade lite och satt en längre stund på café Chicco och där beställde jag en kaffe Latte, en liter typ med 4 dl skum och den drack jag inte upp, servotrisen tyckte det var tråkigt att jag inte gillade kaffet så hon bjöd på nåt som heter ChaiLatte, hmm japp det drack jag inte heller upp
smakad fan rent ut sagt, jag var faktiskt nära att spy. Det var ett försök att bli vuxen.

Kvällens middag bestod av Pizza och lite vin och vi var lite "WILD and CRAZY" och sov över, kollade på "MATCHEN" jag gick dessvärre och la mig med ungarna kl 21 helt slut efter en dag ihop med fam Holmedahl.

Ja vet ni nu har hon fått min man att "tända" till, ja ni vet nog att det är den hetaste bruden i det här huset, ja jag talar om "el camina" she´s back and she has taken my man, yeah yeah. I don`t think so för vem kommer han hem till på nätterna? ja just det mig, frugan.

Nä nu ska jag ta och krypa upp i min mans varma STARKA MANLIGA armar så sov gott så skriver jag om nån dag eller 2 eller imorgon.

Puss  

Middag på Olearys

Hej på alla helgfirare och suputer

Ja nu sitter jag helt trött och sliten efter en hård arbetsvecka. Idag kom jag till jobbet och fick höra att jag var avd. solstråle av Hasse, Nordics högsta chef. Det känns som att dom är nöjda och jag trivs så bra, det är ett helt fantastiskt gäng jag hamnat i.

Ikväll så har vi varit och ätit på O´learys med svärisarna, italiensk buffe, så där faktisk, inte var det som på Mallis precis. Ludde följde med dom hem och skulle sova över där, ja han var väl där i ca 45 min och nu ringde han hem och ville komma hem så nu tog Fredrik cykeln och mötte han halvvägs.

Imorron ska vi till V-ås och gratta Vera som fyllde 7 år i Augusti, ja jag vet det är sent men det har inte passat förrän nu. Så då ska jag passa på och slinka in på panduro hi hi, nåt hittar jag alltid. Sen ska vi köpa en köksklocka.

Nu kommer mina killar så nu ska jag sluta, bloggar mer senare. Tusen kramar till er alla.

Och komihåg att alla är unika och helt speciella bara för att du är du.


Så trött

Hej

Jag är så  trött, idag var det en hård dag på jobbet, vi var två som jobbade typ häcken av oss. Allstå jag är inte van vid att ta ordrar per telefon utan mest via "the computer" liksom och telefon ringde stup i ett. Och sen våra utesäljare är såå otroligt snabba att prata typ: hej, det ärghdfghdhg och jag skulle vilja boka en order till jdsfkjrdhgdjfd i kjvdfgj, ja det är typ så jag hör och sen har vi grötarna, (skåningarna) som man inte hör ett jota av, så ni kan tänka er samtalet grööt, gröt, gröööööt sen jag va kan du ta det igen sen igen sen igen ja sen hör man ändå inget typ 4:e gången och ger upp men jag, jag är int bitter. Nä nu överdrev jag men alltså skåningar hmm.

Ja idag var det min sista kväll till 18 på mitt gamla jobb nu kommer jag att sluta runt 16.30 och 17 och det är skillmnad ska ni veta. Sen när man kommer in i mitt nya jobb kan jag sluta runt 16 skönt.

Ja ni idag skulle min lilla gullunge Fridis komma hit och äta mat men hon är sjuk så det blev ingen middag, hoppas att du blir bra snart stumpan. Tycker synd om dig, love you.

Nä nu kommer kissen och slickar på mig å spinner som en traktor låter, så hila go synd bara att jag inte ser tangeterna .

Men idag så hittade jag en roöig sak inne i Luddes rum, ett litet gömställe, kolla in detta

Ja han är bra go.

I Söndags var Helena här med barnen, Rikard och Markus (man och son) är i Älvkarleby och fiskar så då passade vi på att bjuda dom på lite hemmagjord pizza sen ta vi chansen och scrappade lite, det var såå trevligt

Här kommer ett kort på 2 nytvättade jäntor, Fredrik hjälpte till och duschade dom medans vi scrappade, snäll man jag har va?


Sen en nytvättad superhjälte


och lillgrodan Elvira, hon är helt ljuvlig.


Ja nu ska jag titta på TV lite innan natten kommer så ha det gott och ta hand om er.

Många kramar Anna


Söndag och jobb imorgon

Hej

Kollar på "Hangover"rätt snurrig film men rätt bra ändå. imorron ska jag på en livsstilsföreläsning mellan 8-12 och den handlar om alkohol och droger. Alla som gått den säger att den är jättebra så det blir nog bra. Ja nu är filmen slut och jag är trött så nu ska vi gå och sova faktiskt.

Ja visst Nicke Picke är det väl kul att jag börjat blogga igen, hoppas att skolan går bra och att du mår fin fint

Ja ha det gott nu alla mina läsare så skriver jag mer senare. 

Kram kram
 

Scrapbooking en del av min värld!!!

Hej på er

Kul att jag fått så många kommentarar från er mina älskade bloggläsare. Det är även kul för mig att sitta ner och mysa med en kopp "SVART TE" hmm ja det går väl det också. Ja det är myskväll för oss även ikväll godis och ostbollar.

Ja vet ni att för ca 1 månads sen fick jag ett nytt intresse, en hobby som jag så länge velat ha, fredrik har ju sitt Whiskeyintresse och nun har jag Scrapbooking såå himla kul. Detta passar mig perfekt och jag fullkomligt älskar att scrappa, så det har blivit endel inköp på panduro och andra internetsidor men det är långt ifrån (pengamässigt) vad Fredrik har lagt på sina whiskeyflarror, haah fatta hur mycket jag kan spendera ja ska jag komma upp i hans klass lär jag ha en del shopping framför mig.  

Ja jag har Helena min nyfunna vän att tacka för min hobby, hon har scrappat flera år och en dag när jag var fikade hos dom så visade hon mig sitt album och det var kärlek vid första ögonkastat. Så nu scrappar vi 1 gång/V tillsammans sen scrappar jag själv också när andan faller på.

Här är ett av mina alster

Jag är faktiskt nöjd med denna, och jag kan lova det finns en hel värld med scrapping.
Prova jag lovar ni får mycket nöje och glädje och kreativiteten bara flödar. Perfekt nu när höststormarna viner runt knutarna.

Nä nu ska jag mysa så ta hand om er så skriver jag imorron eller på Måndag

Kram kram


Fredagsmys

Hej

Kul att Frida och Erika tyckte det var kul att jag var tillbaka  eller ja det är väl så att det är nog flera som tycker det fast dom inte gör nå väsen av sig,hoppas jag.

Ja iallafall så sitter jag med Doris i knät (vårt marsvin) och Tuva "underhåller" Molly som hon själv uttrycker sig, hon ska göra Molly till Kung hmmm hon är ett honmarsvin, alltså ett tjej. Tuva tycker att vi ska släppa Doris på foder till hennes kusin Hugo, hon är alldeles för hårig tycker hon, skulle hon se ut som Molly så skulle hon älska henne mer, Molly är Tuvas "jänta" allt detta har hon snackat nu på 5 min. Alltså, snacka om att surra. Måste ärvt talförmågan av moster Cina och kusin Frida.

Var hos doktorens i Tisdags, jag har för lågt blodtryck, och som ni kanske vet så dricker jag rätt mycket grönt te, typ 7-8 koppar om dan. Absolut inte bra när man har lågt blodtryck. Grönt te är som naturens egna medicin mot högt blodtryck, alltså det är blodtryckssänkande. Konstigt att man lider av lågt blodtryck och känts sig yrslig ibland. Tur att det inte alls är farligt.

Ja nu tillbaka till mitt älskade nya jobb, dom är så nöja med mig och om ger mig tummen upp, dom ville t.o.m klona mig idag så det skulle finnas fler Annor, kul và? Tänk så bra jag är på att vara Anna. Inte sant! ja det har varit mycket jobbanes denna vecka men det har gått utomordentligt bra, det känns som om livet börjar lossna lite och glädjestunderna kommer tillbaka, för ca en månads sen fick jag en svacka igen och mådde pyton men jag ville inte det skulle bli nån stor grej av det så därför vet inte alltför många om det, vilket kändes skönt då. Men så här med facit ihand så var det många faktorer som spelade in, Tuva skulle börja på förskoleklass, blää vart har min lilla prinsessa tagit vägen? sen var semestern slut, fick mens och sist av allt som jag tagit otroligt hårt min älskade vän Katrin flyttade från mig, ja jag vet att det bara är till norrköping men det räcker, jag vill ha henne här nära mig. Katrin, du är verkligen en jättestor del av mitt liv och vi har gjort mycket tillsammans och vi har stöttat varann i vårt och torrt, du har alltid funnits där och bara genom att vara dig själv uppfyllt mitt liv med massor av glädje och tok. Du är och kommer alltid vara min bästaste, finaste, underbaraste vän jag har, jag har skrivit det förr men jag skriver det igen, alla border få ha en vän som du min KÄRA KATRIN. Jag älskar dig. PUss.
Hoppas att du läser detta för jag menar det av hela mitt hjärta.

Ja nu kallar plikten, vi ska sitta och ha mys med våra kiddisar, fast jag är såå trött redan 19.23 hmm har man blivit gammal??? NÄÄÄÄÄ knappast.

Här kommer lite kort på våra gulliga husdjur

Vår söta kisse Ronja 13 v


Tuva och hennes älskling Molly


Tuvas mindre älskade lurviga marsis Doris (min favvo)


Fina kort va?

Ni ska jag kolla vidare på lilla melodifestivalen.

Ta hand om er, så skriver jag senare imorron eller på Söndag, tusen lyckokramar Anna   

RSS 2.0