Sängköp

Hej

Idag så träffade jag min älskade i Västerås där vi var in på sängspecialisten där dom ville sälja en säng för  55000 ja dom tyckte nog det var ett klipp medans vi inte riktigt hade tänkt oss den prisklassen, nä så vi styrde kosan till Kungsängen där hittade vi våra sängar. Visst tycker man att kundservice väger mer än priset så ska man definitivt köpa säng hos sängspecialisten för där så vet dom hur man ska sälja till skillnad från Kungsängen där fick vi inte så mycket hjälp mer än vad vi skulle ha för hårdhet resp mjukhet på sängarna men då tillverkar dom även sängarna där så han sprang in och ut genom verksatn och till oss, dom hade typ hur mycket som helst att göra. Vi fick köpa våra sängar för 14000 och då var det 40% rabatt på dom skulle ha kostat 12000 st så vi är nöjda. Jag ringde idag till kungsängen från jobbet och pratade med dom och mannen som svarade var jättetrevlig, jag frågade om dom hade 40% fortfarande men den kampanjen gick ut i Torsdags så det vart en besvikelse som snabbt vändes till glädje, detta är konversationen mellam mig och säljaren

Säljaren: Ja det var du som var här förra veckan?
Jag: nja, nej det var jag inte!
S: Jo du var ju här och skulle återkomma denna vecka
J: NEJ, (vid det här laget var jag lätt förvirrad och tittade på telefonnr och på hemsidan jag hade uppe på datorn, för jag blev osäker på om jag ringt Sängspecialisten, för dom hade jag besökt förra veckan) sä jag sa återigen nej
S: Jo DU VAR HÄR FÖRRA VECKAN!!!!
J: Ahhhhhhaaaaa! Jo visst var jag det.

Jag är mörkhårig men ibland så kan även jag ha mina ljusa (blonda) stunder.
Han ville vara snäll och ge oss rabatten som var förra veckan och låtsades att vi redan hade varit in och tittat men jag var lite för envis för mitt eget bästa. Men allt löstes ändå till det bästa, så nu får vi bara hoppas att vi ligger skönt i våra sängar och att jag slipper vakna och ha ont i min lilla rygg och mina smala höfter. Ja nog med sängsnack.

Ikväll har jag fri datakväll för Fredrik kollar på en fotboll, semifinal Arsenal vs Manchester United men Manchester har redan gjort 2 mål så han är inge glad.

Vet ni vad, jag glömde att ta min tablett i morse men det ska inte göra något tittade vi upp, jag ska bara fortsätta vidare med dom som vanligt men ni ska veta att jag blev lite skrajsen när jag kom på det. och föresten så klarade jag helgen otroligt bra så det känns så bra nu efteråt, men jag ska erkänna en sak, i Torsdag grät jag som ett barn när han åkte och jag mådde inte så bra, så jag blev arg på att jag gått med på detta, varför jag inte sa nej?  Men nu så här i efterhand så är jag är glad att denna helg är över och att jag klarade det suveränt bra "on my own with my two kids" alla tre nätterna, det stärkte mig fast jag var arg som ett bi i Torsdags.  Sen fick jag kvalitetstid med min svärmor och svägerska och alla barn som vi har.

Nä nu ska vi snart gå och sova, idag har jag inga bilder att lägga in men äh ni kan väl få en gräslig bild av mig, ser ni hyllam i bakgrunden? Japp den har jag satt upp, med lite, pyttelite hjälp av mimmi hon höll faktiskt bara i vattpasset.

Men visst var det en gräslig bild, allstå bakgrunden är gräslig men jag är snygg som få.

Här i mitt nya program "Äntligen borta" på kanal 99999


Alltså jag ser förjävlig ut, fi fan att jag ens sätter ut detta foto.  
Ha´re gott mina kära bloggänglar, tusen kramar Anna  








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0